به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران سعید قربانی، مسئول دارالقرآن الکریم ادارهکل تبلغات اسلامی مازندران، امروز، 22 اردیبهشت ماه 93، در همایش تجلیل از مربیان طرح تربیت حافظان قرآن کریم مازندران که در آستانه در امامزاده میرعبدالعظیم(ع) ساری برگزار شد، با تبریک روز پدر، گفت: سازمان اوقاف در سالهای اخیر به خوبی توانسته در مسابقات و هم در آموزش قدمهای خوبی بردارد.
وی افزود: اولین حافظ شیعه قرآن کریم در مازندران را شخصی به نام الیاس آل طه از چالوس معرفی کرد و از مربیان و اهالی قران خواست از پیشکسوتان قرآنی و تاریخ قرآن نیز مطالعاتی داشته باشند و آنها را بشناسند.
قربانی تصریح کرد: برای کسانی که به حفظ قران مبادرت میکنند قدم اول این است که مبحث تجوید را در حد ضرورت بدانند چرا که تجوید مقدمه قرائت قرآن است و کسی که قران را ناصحیح قرائت کند اصلاح کردن او سخت خواهد بود.
وی ادامه داد: تجوید 5 سطح دارد سطح اول آن تجوید صلات است که برای عموم واجب است فراگیرند که مراحل بعد آن از قبیل مخرج حروف، احکام و ... و سطح تخصصی، آسیبشناسی و اختلاف قرائت است.
مشاور قرآنی استاندار مازندران حفظ روحیات یک قرآنی را برای فعالان و مربیان قرآنی بسیار مهم دانست و تاکید کرد: اهالی قرآن جایگاه متبرکی دارند و در نزد خدا و انظار مردم از شأنیت خاصی برخوردارند و انتظار میرود در تربیت خود از همه پیشی بگیرند.
وی افزود: وقتی قرآن تسکین دهنده قلب است از قاری قرآن انتظار میرود یک آرامشی در وجودش احساس کند و هرگاه به سمت و سوی قرآن میرود و قصد تلاوت آن را میکند این آرامش به صورت عملی در وجود قاری ظاهر شود.
این پیشکسوت قرآنی استان این ایام را مغتنم دانست و از مربیان قرآن خواست، زیاد استغفرالله بگویند و در پایان از خداوند خودش را بخواهند لذات معنوی را از او طلب کنند.