رجبعلی نعمتزاده، مدرس حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری با اشاره به ميمنت ماه مبارك رمضان، گفت: قادر متعال به رحمت خود رمضان را اسباب دخول به ابواب جنان قرار داد و بندگان را در آن به ميهمانی فرا خواند.
وی افزود: با توجه به زنجير بودن شيطان در ماه مبارك رمضان، اين مقطع يك ماهه، فرصت بسيار ارزشمند و طلايی است كه مؤمن صائم در عرصه مسابقه رمضان به واسطه طاعت و بندگی حضرت حق، گوی سبقت را از ديگر همقطاران خويش بربايد تا كامياب شده و با روحيه شاد در عيد سعيد فطر ورود كند.
نعمتزاده تصريح كرد: كسی كه در ميدان مسابقه از ديگران پيشی گيرد، احساس رضايتمندی و رستگاری كرده و به پاداش شايسته دست میيابد.
وی روزه را در ماه مبارك رمضان ميدان رقابت برای دستيابی به رضای الهی دانست و افزود: امام صادق(ع) فرمود: «كمترين چيزی لطفی برای مردان و زنان روزهگير اين است كه در روز آخر ماه رمضان فرشتهها ندا میدهند؛ بشارت باد بر شما ای بندگان خدا! كه خداوند گناهان گذشته شما را بخشود. پس مواظب باشيد كه از اين پس چه میكنيد!»
اين مدرس دانشگاه اظهار كرد: با فرارسيدن عيد سعيد فطر، مؤمنان روزهداری كه در ماه رمضان به خاطر اطاعت از فرمان الهی، رضای حق لب فرو بسته و چشم و گوش و دست را از گناه بازداشتند، همای خوشبختی را در آغوش گرفته و در پيشگاه ربوبی روسفيد خواهند بود.
وی ادامه داد: گروهی كه عقب ماندند و ناكام شدند، چيزی جز حسرت و ندامت دامنگيرشان نخواهد شد و تنها روزنه اميدشان نيم نگاهی است كه به دهه اوّل ذيحجه دارند.
نعمتزاده دستيابی به حكمت، معرفت و يقين را رهآورد روزه دانست و تاكيد كرد: روزه از گامهای اوليه در راه عبادت و بندگی خدا و تكامل انسانی است كه دستآوردهای ذیقيمتی را به ارمغان خواهد آورد و آدمی از رهگذر روزه به حكمت دست يافته و بر درك حقايق و حكمت توانمند میشود.
وی افزود: از سويی وقتی معرفت انسان قوی شد و رشد كرد، بر ايمان و يقين او افزوده شده و بنابراين در يك كلام میتوان گفت؛ روزه رهآورد گرانسنگی چون حكمت، معرفت و يقين را در پی خواهد داشت و اين رهآورد، فرحبخشترين عيد است.
اين مدرس دانشگاه با بيان اينكه، انسان در عيد سعيد فطر از گرداب سوء خارج و به گردونه خير ورود میيابد، خاطرنشان كرد: اين دعايی است كه در دعای نماز عيد سعيد فطر «...و اَن تدخلنی فی كل خَير ... و اَن تخرجنی مِن كل سوء...» از خداوند مسئلت میكنيم.
وی افزود: برای هر چيزی، زيوری است ولی زيور و زينت عيد فطر، تكبير و تهليل و تحميد و تسبيح است، چنانچه پيامبر اكرم(ص) فرمودند: عيد فطر و قربان را با جملات اللهاكبر، لاالهالاالله، الحمدلله و سبحانالله آذين بخشيد.