کد خبر: 4292083
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴
آیت‌الله محمدی لائینی تأکید کرد:

جایگاه رفیع عزت و شهادت در فرهنگ دینی حفظ شود

نماینده ولی‌فقیه در مازندران در آیین یادبود شهید پارسا شکوهی شورمستی با تأکید بر حفظ جایگاه رفیع عزت و شهادت در فرهنگ دینی، شهادت این شهید را مایه افتخار خانواده و روستای شورمست دانست.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران، امروز 10 تیرماه در مراسم یادبود شهید پارسا شکوهی شورمستی از شهدای حملات موشکی رژیم صهیونیستی و هفت شهید روستای شورمست پل‌سفید، با تسلیت ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شهید پارسا شکوهی، شهادت را «تاج افتخار» برای خانواده شکوهی برشمرد.
 
محمدی لائینی با اشاره به زیارت اربعین امام حسین(ع)، گفت: مقام اباعبدالله‌الحسین(ع) بسیار والاست، اما شهادت خود نیز کرامتی است که خداوند به آن حضرت عنایت فرموده است. این کرامت امروز نصیب خانواده‌ای شریف از روستای شورمست شده که به دلیل لیاقت و شایستگی، خداوند روزی معنوی شهادت را نصیب آنان فرموده است.
 
امام‌جمعه ساری با تأکید بر جایگاه عزت از منظر اسلام و اهل بیت(ع)، با استناد به کلام امام حسین(ع) مبنی بر اینکه «مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است»، تصریح کرد: انسان مؤمن باید با افتخار و عزت زندگی کند و هرگز زیر بار ذلت و ظلم نرود.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین به فرمایش امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: اگر انسان قاهر و غالب باشد، حتی در حال مرگ نیز زنده است؛ اما اگر مغلوب و تحقیر شده باشد، زنده هم که باشد، مرده به شمار می‌رود.
 
وی افزود: امام حسین(ع) شعار «هیهات منّا الذله» را تا قیامت به همه آزادگان جهان آموختند. ملت ایران که بیش از هزار و 400 سال است به عزاداری و برپایی مجالس حسینی پایبند مانده، به تعبیر سردار شهید سلیمانی، ملت امام حسین(ع) و ملت شهادت است و تسلیم ظلم و ستم نخواهد شد.
 
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به اقدامات آمریکا برای وادار کردن ایران به تسلیم، یادآور شد: همان‌گونه که یزید موفق نشد امام حسین(ع) را تسلیم خود کند، امروز دشمنان نیز نمی‌توانند ایران را تسلیم خود کنند زیرا این ملت، تن دادن به ذلت و حقارت را نمی‌پذیرد.
 
آیت‌الله محمدی لائینی در ادامه با اشاره به ماجرای شهادت شیخ فضل‌الله نوری، عالم برجسته مازندران در جریان مشروطیت، تصریح کرد: شیخ نوری حاضر نشد برای حفظ جان خود، پرچم بیگانگان را بر سردر خانه‌اش نصب کند؛ این انتخاب، شهادت با عزت را بر ماندن چند صباح با ذلت ترجیح داد.
 
وی ضمن هشدار به افرادی که برای منافع شخصی حاضر به همکاری با دشمنان و خیانت به کشور می‌شوند، این اقدامات را مصداق آشکار ذلت و حقارت دانست و تأکید کرد: هیچ نعمتی بالاتر از عزتمندی و خودکفایی نیست؛ بهتر آن است که انسان نان خشک خود را بخورد تا این‌که سر سفره دشمنان بنشیند و عزت ملی و دینی خود را از دست بدهد.
 
انتهای پیام
captcha