کد خبر: 1362105
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۵
عبدالرحمن شامی بیان کرد:

جایگاه ویژه‌ ادعیه در معرفت‌دهی به جامعه

گروه اجتماعی: اندیشمد یمنی با اشاره به اینکه باید به همه حکمت‌های صحیفه سجادیه توجه کنیم، گفت: ادعیه جایگاه ویژه در معرفت دهی به جامعه دارند و متمسک شدن به این ادعیه و صحیفه سجادیه تعادل در جامعه ایجاد می‌کند.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، عبدالرحمن شامی، اندیشمند یمنی حاضر در دومین روز همایش بین‌المللی ناصر کبیربا بیان اینکه صحیفه سجادیه ابعاد مختلف و نیازهای انسان‌ها را پوشش داده و می‌توان با بهره‌گیری از این ابعاد انسانیت را در جهان توسعه داد، گفت: همه این ابعاد و معارفی که امام سجاد(ع) در صحیفه سجادیه مطرح کردند را می‌بایست در محفظه‌ای از طلا و حتی بالاتر از آن نگه داشت.



این اندیشمند یمنی با اشاره به جایگاه حکمت در صحیفه سجادیه، اظهار کرد: امام هنگامی که این کتاب را جمع‌آوری کردند در واقع خواستند معارف روحانی انسان را مورد خطاب قرار دهند و در کنار آن نیز به موضوع مهم رزق و روزی انسان نیز توجه ویژه کردند.



وی با اشاره به اینکه همه انسان‌ها باید به دنبال رزق و روزی باشند، افزود: این حکمت‌ها به این معنی نیست که انسان به دنبال فقر برود بلکه امام در سخنان خود بسیار بیان می‌کردند که اگر فقر انسان بود، بارها آنرا می‌کشتند.



شامی با اینکه باید به همه حکمت‌های صحیف سجادیه توجه کنیم، تصریح کرد: توجه به نفسانیات بسیار ارزش دارد و مورد توجه اهل بیت(ع) بود، مکتب امام سجاد(ع) به همه ابعاد عادی، مادی و اجتماعی و .. می‌پردازد؛ زکات اجتماعی و فرهنگی از جمله این موارد است.



وی با اشاره به اینکه آموزش‌های بسیاری برای تربیت فرزندان در جوامع برگزاری می‌شود، گفت: این موارد نیز در صحیفه سجادیه آمده، حتی در این کتاب در خصوص انرژی نیز مباحثی مطرح شده است، ادعیه جایگاه ویژه‌ای در معرفت دهی به جامعه دارند و متمسک شدن به این ادعیه و چنگ زدن به صحیفه سجادیه تعادل در جامعه ایجاد می‌کند.



یادآور می‌شود، این همایش عصر امروز چهارشنبه، دوم بهمن ماه 92 در مجتمع نفت محمود آباد پایان می‌یابد.

captcha