کد خبر: 4313235
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶

١۳ ویژه‌برنامه هیئت مذهبی علقمه سوادکوه در روز دانش‌آموز برگزار می‌شود

رئیس هیئت مذهبی علقمه مازندران در سوادکوه و سوادکوه شمالی از اجرای ۱۳ ویژه‌برنامه فرهنگی، دینی و مذهبی همزمان با شهادت حضرت فاطمه(س)، روز دانش‌آموز و سالروز تبعید حضرت امام خمینی(ره)، در سوادکوه خبر داد.

١۳ ویژه برنامه هیئت مذهبی علقمه سوادکوه در روز دانش‌آموز برگزار می‌شود
باقر رزاق‌زاده، رئیس هیئت مذهبی علقمه در سوادکوه در گفت‌و‌گو با ایکنا از مازندران، از برگزاری ۱۳ ویژه‌برنامه همراه با برنامه‌های متنوع فرهنگی، دینی و مذهبی با شعار «مقاومت وحدت‌آفرین» از سوی این هیئت مذهبی خبر داد و گفت: همزمان با شهادت حضرت فاطمه(س) و به مناسبت 13 آبان روز دانش‌آموز در ویژه‌برنامه شب‌های روایتگری به یاد شهدای جنگ ۱۲روزه سوادکوهی، میهمان خانواده‌های این شهدا خواهیم بود.
 
وی راه‌اندازی حسینیه سیار به همراه مرثیه‌سرایی مداحان اهل بیت(ع) در سطح شهرستان سوادکوه و مراسم شام غریبان حضرت فاطمه(س) را از دیگر برنامه‌های این هیئت دانست و افزود: در این ایام مراسم گرامیداشت یاد و خاطره ۱۳ تن از شهدای دانش‌آموز دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه، ویژه‌برنامه پنجشنبه‌های شهدایی را بر مزار یکی از شهدای دانش‌آموز این شهرستان با محوریت مقاومت وحدت‌آفرین توسط این هیئت مذهبی برگزار خواهیم کرد.
 
رزاق‌زاده با بیان اینکه دیدار با خانواده معظم شهدای دانش‌آموز، بهسازی، رنگ‌آمیزی و عطرافشانی مزار شهدا از دیگر برنامه‌های این هیئت است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات پیامکی، دلنوشته‌خوانی به‌صورت فیلم، عکس‌نقاشی و متن با موضوع روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و سالروز تبعید حضرت امام خمینی (ره) از دیگر برنامه‌های این هئیت است.
انتهای پیام
captcha