کد خبر: 4276853
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال ۱۴۰۳

رئیس کمیته امدادامام(ره) میاندرود گفت: حامیان نیکوکار در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان به‌ صورت نقدی به حساب شخصی فرزندان ایتام و محسنین واریز کردند که ۱۴۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

روح‌الله نجف‌زاده آکردی، رئیس کمیته امدادامام(ره) میاندرود ۱۴۰۳به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد مازندران، روح‌الله نجف‌زاده آکردی، رئیس کمیته امدادامام(ره) میاندرود گفت: حامیان نیکوکار در سال ۱۴۰۳ مبلغ، ۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان به‌ صورت نقدی به حساب شخصی فرزندان ایتام و محسنین واریز کردند که ۱۴۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

وی افزود: هم‌چنین خیران عزیز سبد کالا و ارزاقی را به صورت غیر نقد تحویل خانواده های نیازمند کردند که این مبلغ در سال ۱۴۰۳ به ارزش دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

نجف‌زاده آکردی بیان‌کرد: طرح اکرام ایتام و محسنین به‌منظور حمایت خیران و حامیان نیکوکار از ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت در کمیته امداد اجرا می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام(ره) شهرستان میاندورود با بیان‌ اینکه ۲۲۰ یتیم و فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد شهرستان میاندورود هستند، گفت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۷۵۷ حامی جدید ثبت نام نمودند و کمک‌های خود را مستقیم به شماره کارت فرزندان معنوی خود واریز می‌کنند.

وی ضمن دعوت از مردم خیر و نیکوکار برای حمایت از ایتام و فرزندان بی‌بضاعت این نهاد اظهار کرد: در حال حاضر بسترهای مناسب و آسان الکترونیکی از طریق نرم‌افزار و سیستم بانکی برای پرداخت حامیان فراهم‌شده است و خیران می‌توانند کمک‌های خود را مستقیم به‌حساب فرزند معنوی خود واریز کنند.

نجف‌زاده اکردی در پایان گفت: یکصد و هفتاد و یک فرزند جدید در شهرستان وجود دارد که باید به واحد اکرام ایتام معرفی گردند تا حامیان عزیز آن‌ها را هم مورد تفقد خود قرار دهند و امیدواریم با تبلیغات مناسب و برنامه‌ریزی بهتر افزایش چشمگیری در این زمینه داشته باشیم.

انتهای پیام
captcha