کد خبر: 4267223
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸

برگزاری نشست مدیران دارالقرآن‌های بسیج سپاه کربلای مازندران در ساری

نشست صمیمی مدیران دارالقرآن‌های بسیج سپاه کربلای مازندران با حضور مسئول تعلیم و تربیت و مسئول دارالقرآن سپاه کربلای مازندران عصر امروز اول اسفندماه در ساری برگزار شد.

برگزاری نشست مدیران دارالقرآن‌های بسیج  با حجت الاسلام آقایی مسئول تعلیم و تربیت  سپاه کربلای مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، حجت‌الاسلام جاسم آقایی، مسئول تعلیم و تربیت سپاه کربلای مازندران، عصر امروز، اول اسفندماه در نشست با مدیران دارالقرآن بسیج که در سپاه کربلای مازندران برگزار شد، با بیان اینکه محتوای ما قرآن است و بس، گفت: تنها وظیفه امت اسلامی از نظر مقام معظم رهبری، تحقق تمدن نوین اسلامی است لذا این امر جز با تولید محتوا و تربیت انسان محقق نمی‌شود.
 
وی سخنان اخیر مقام معظم رهبری با مردم آذربایجان را یک منشور تربیتی دانست و افزود: ایشان فرمودند: مسئله امروز ما تهدید سخت‌افزاری دشمن نیست بلکه تهدید نرم‌افرازی است. مسئولان دستگاه‌های تبلیغاتی، آموزشی و رسانه‌ای، صاحبان بیان و قلم، اصحاب دانش و هنر و آحاد جوانان فعال در فضای مجازی و نقاط مورد توجه دشمن برای نفوذ در افکار عمومی را شناسایی و آن‌ها را با تولید محتوا و فکر و اندیشه مسدود کنند.
 
مسئول تعلیم و تربیت سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه شاه بیت اول مجموعه دارالقرآن نواحی در حوزه‌های مقاومت بودجه و امکانات است، اظهار کرد: ما با حمایت و پشتیبانی که با عنوان کمک هزینه انجام می‌دهیم، سهم مهمی در پیشبرد برنامه‌های دارالقرآن‌های بسیج ایفا خواهیم کرد.
 
وی با بیان اینکه دو دارالقرآن یکی در آمل و دیگری در بابلسر تجهیز کردیم، افزود: یکی از دغدغه‌های فعالان قرآنی بسیج، نداشتن ساختار بود که الحمدلله این ساختار ایجاد شد.
 
آقایی با بیان اینکه همراه‌سازی دستگاه‌های متولی قرآن، یکی دیگر از تلاش‌های ما در کمک به رونق فضای قرآنی است، گفت: از آنجایی که دبیری کارگروه آموزش‌های عمومی قرآن استان را بر عهده مجموعه تعلیم و تربیت سپاه استان مازندران قرار دادند، فرصت مغتنمی است و می‌توانیم در حوزه آموزش‌های عمومی قرآن گام‌های مهمی برداریم.
 
وی با بیان اینکه در شهرستان نور، آمل و بابل موج بسیار چشمگیری برای شرکت در مسابقات قرآن اخیر ایجاد شد، افزود: ما برای همه شهرستان‌هایی که فعالیت قرآنی دارند، کارنامه صادر می‌کنیم و در این راستا جوایز تشویقی و یا تنبیهی نیز برای مدیران فعال و یا کاهل صادر خواهیم کرد. 
 
آقایی با بیان اینکه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکم قانون و لازم‌الاجرا است، گفت: چنانچه دستگاه‌های مربوطه به قانون عمل کنند، فعالیت قرآنی استان به درستی شکل گرفته و نیاز به اقدامات رفع تکلیفی و گزارش‌های صوری برخی دستگاه‌های دولتی که تأثیری و فایده‌ای در ترویج معارف قرآن کریم ندارد، نیست.

راه‌اندازی و تجهیز ۳ دارالقرآن و یک دارالحفظ در سال آینده 

وی افزود: تا کنون سه دارالقرآن تجهیز شده و در نظر داریم سه دارالقرآن دیگر و یک مرکز دارالحفظ قرآن نیز در سال جاری راه‌اندازی و تجهیز کنیم.
 
مسئول تعلیم و تربیت سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه حلقه‌های صرف قرآنی که رفتارشان متناسب با معارف قرآنی نباشد، به درد جامعه نمی‌خورد، افزود: باید آموزش‌ها به گونه‌ای باشد که معارف قرآن در رفتار قاریان و حافظان نمود داشته باشد و آن‌ها باید تأثیرگذاری اجتماعی داشته باشند.
 
وی با بیان اینکه دارالقرآن شهرستان باید یک تیم قرآنی داشته باشد، بیان کرد: بسیج ۳۶ رشته قرآنی دارد و هدف از این مسابقات، جنبه آموزشی است نه برگزاری صرف مسابقات قرآن. ما تلاش داریم تا صدای هر کس که مستعد فعالیت‌های قرآنی است، در جامعه شنیده شود و استعدادی به فراموشی نرود.
 
در ابتدای این مراسم حسن افشار، مسئول دارالقرآن سپاه کربلای مازندران، رئوس برنامه‌های دارالقرآن بسیج را برای مدعوین تشریح کرد و افزود: محصول همه برنامه‌های ما مسابقات و جشنواره‌های قرآنی است که رویکرد این مسابقات در اولویت اول، آموزش و سپس رقابت است.
 
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۸۰ مسجد را به صورت نوسانی درگیر فعالیت‌های قرآنی کردیم، افزود: در دو سالی که حجت‌الاسلام آقایی در مسئولیت تعلیم تربیت سپاه کربلای استان فعالیت دارند، رتبه این استان در فعالیت‌های قرآنی بسیج از رده ۳۱ به رده یک تا پنج کشور ارتقا یافت.
 
افشار افزود: برگزاری دوره آموزشی تربیت مربی و حافظ قرآن از برنامه‌های دارالقرآن بسیج است. ما از ۴ هزار و ۵۰۰ پایگاه مقاومت هزار مسجد فعال که امام جماعت دارد، شناسایی کردیم و قرار است این تعداد از مسجد را به پایگاه قرآنی مبدل کنیم.

راه‌اندازی گروه‌های جهادی قرآنی

مسئول دارالقرآن سپاه کربلای مازندران، راه‌اندازی گروه‌های جهادی قرآنی را از دیگر برنامه‌های سال 1404 دانست و تصریح کرد: لازم است یک گروه کامل متشکل از یک مجری، قاری، حافظ، گروه تواشیح، مفسر و یک مربی در هر دارالقرآن تشکیل شود تا در مناطق محروم حضور یابند و در طول سال در روستا‌های هدف به فعالیت بپردازند.
 
وی، برگزاری محافل انس با قرآن با تأسی از مناسبت‌های ملی و مذهبی در طول سال را از دیگر برنامه‌های دارالقرآن بسیج دانست و افزود: این برنامه‌ها، فرصتی است تا دارالقرآن‌های شهرستانی بتوانند دستاورد‌های قرآنی خود را در این مراسمات در معرض بهره‌مندی عموم قرار دهند.
 
در این نشست علی پاداشی، سردبیر ایکنا مازندران ضمن معرفی خبرگزاری ایکنا، گفت: این خبرگزاری اکنون با ارسال خبر به ۲۲ زبان زنده دنیا متنوع‌ترین خبرگزاری و سرمایه‌گذاری نظام جمهوری اسلامی برای انعکاس اخبار و فعالیت‌های قرآنی جهان اسلام است.
 
وی با شرح نحوه ارسال اخبار و تهیه عکس برای درج در این خبرگزاری، افزود: همه شما مدیران دارالقرآن می‌توانید خبرنگار افتخاری ایکنا باشید و اخبار حوزه خود را به این خبرگزاری ارسال کنید. 
 
مسئول خبر و رسانه جهاد دانشگاهی مازندران، برگزاری اردو‌های فرهنگی را یکی از برنامه‌های مشترک معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی با گروه جهادی پیشرفت بسیج دانست و اظهار کرد: این هم‌افزایی در کاهش محرومیت در روستا‌های هدف مؤثر خواهد بود.
انتهای پیام
captcha