کد خبر: 4258829
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳

مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ پیام نور مازندران تکریم و معارفه شدند

مراسم تکریم و معارفه مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران با حضور جمعی از مدیران و مسئولان استانی امروز ۱۹ دی‌ماه در دانشگاه پیام نور مازندران برگزار شد.

آیین تکریم و معرفه حجت‌الاسلام علی نامدار و حجت‌الاسلام ولی‌الله مرادیان در دانشگاه پیام نور مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران با حضور حجت‌الاسلام علی نامدار و حجت‌الاسلام ولی‌الله مرادیان و جمعی از مدیران امروز ۱۹ دی‌ماه در دانشگاه پیام نور مازندران برگزار شد.
 
در این مراسم حجت‌الاسلام سید محمود نبوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های پیام نور کشور گفت: حجت‌الاسلام نامدار در دانشگاه پیام نور استان جایگاه پدر معنوی داشت و برخورد صمیمانه و اخلاص‌گونه وی در میان مسئولان نهاد‌ها شهره است.
 
وی با اشاره به برگزاری نشست‌های قرآنی در دانشگاه پیام نور افزود: مسئول نهاد نقش مهمی در هماهنگی و انسجام مدیریت دانشگاه دارد و برگزاری جلسات قرآنی اقدامی شایسته و تأثیرگذار بود. دانشگاه پیام نور قریب ۴۰۰ هزار دانشجو دارد و طی چند سال گذشته ۴ هزار استاد علمی مشغول تدریس بود که در حال حاضر ۳ هزار ۳۰۰ استاد مشغول بوده که از این تعداد ۶۰ استاد تمام و ۴۰۰ استاد، دانشیار هستند.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های پیام نور کشور با بیان اینکه امید است امسال اعتبارات بهتری به نهاد رهبری دانشگاه اختصاص یابد، تصریح کرد: امیدواریم با نظارت، حمایت و هدایت مسئولان نهاد و نیز با کمک استادان و ریاست دانشگاه بتوانیم نقش دانشگاه را برجسته‌تر کنیم.
 
نبوی با بیان اینکه در ادبیات دینی ما شقی‌ترین مردم کسی است که شهرتش به علمش باشد نه عمل و رفتارش اظهار کرد: وقتی نام بزرگانی چون آیت‌الله بهجت، امام راحل و مقام معظم رهبری را به زبان ببریم فکرمان به خلوص رفتار شجاعت و سیر و سلوک پیش می‌رود و امروز برای ارتقای چهره فرهنگی دانشگاه باید با جهاد تبیین عمل کنیم.
 
وی افزود: آیه ۵۲ سوره مبارکه فرقان که می‌فرماید: «.. وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا کَبِیرًا؛ و با [الهام گرفتن از] قرآن با آنان به جهادى بزرگ بپرداز» منظور از جهاد کبیر؛ همان جهاد تبیینی است که توصیه و تأکید مقام معظم رهبری نیز است.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های پیام نور کشور با بیان اینکه امروز اطلاعات دینی و سیاسی برخی از استادان و دانشجویان اندک است و باید افزایش یابد، تصریح کرد: وظیفه استادان فقط تدریس نیست بلکه لازم است برای تقویت ساحت تربیتی دانشجویان دقایقی از وقت کلاس را به بیان مطالبی با جهت‌گیری دینی اختصاص دهند. این انقلاب روز‌های سختی را پشت سر گذرانده و امیدواریم پرچم این انقلاب از مقام معظم رهبری به دست مبارک امام زمان(عج) برسد.
 
همچنین در ابتدای این مراسم، حسین نازک‌تبار، رئیس دانشگاه پبام نور مازندران با تقدیر از حجت‌الاسلام نامدار گفت: وی در دانشگاه الگوی رفتاری، اخلاقی و علمی برای بنده و دانشجویان بودند و فعالیت‌های این نهاد در حوزه فرهنگی و اجتماعی و مذهبی بسیار ویژه و چشمگیر بود که جای تقدیر و تشکر دارد.
 
وی با خیر مقدم به حجت‌الاسلام مرادیان که در گذشته نیز در دانشگاه پیام نور فعالیت داشتند، افزود: نقش و اثرگذاری نهاد رهبری و همکاری این نهاد با معاونت فرهنگی در سه سطح اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیار مهم و تأثیرگذار است.
 
رئیس دانشگاه پبام نور مازندران با اشاره به آسیب‌های فرهنگی اجتماعی در جامعه، تصریح کرد: فعالیت‌های نهاد رهبری در دانشگاه باید براساس منویات مقام معظم رهبری و نقشه مهندسی فرهنگی دانشگاه به درستی اجرا و عملیاتی شود.
 

فلسفه وجودی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه

 
در این مراسم حجت‌الاسلام محمد رحیمیان، مسئول دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌های استان مازندران اظهار کرد: فلسفه وجودی دفاتر نهاد نمایندگی آن آرمان کلی و همان رسالت انبیا است که در آیه ۱۲۸ سوره مبارکه توبه «لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ؛ قطعا براى شما پیامبرى از خودتان آمد که بر او دشوار است‏ شما در رنج بیفتید به [هدایت]شما حریص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است» به درستی بیان شده است.
 
وی افزود: مسئول نهاد رهبری فردی دغدغه‌مند است و رنج دانشجو را رنج خود می‌داند و به شدت میل به رفع این کژی‌ها و ناهنجاری‌ها دارد تا جامعه را در مسیر کمال قرار دهد و این رسالت مهم را با حرص و ولع دنبال می‌کند.
 
رحیمیان با بیان اینکه نهاد رهبری تلاش دارد فراخور درک خودش از رسالت نبوی این نقش را ایفا کند، تصریح کرد: حضور دفاتر نهاد‌ها برای این است نه تنها در عرصه فرهنگی بلکه در امور مربوط به دانشگاهیان هم مسئولیت و دغدغه‌مند باشد.
 
وی با بیان اینکه علی‌رغم محدودیتی که در دانشگاه‌های پیام نور است اما حضور استادان در طرح ضیافت پررنگ بوده است، افزود: از حجت‌الاسلام نامدار که با تمام وجود در این دانشگاه فعالیت داشت و موضوعات دانشگاه را دغدغه‌مندانه پیگیری می‌کرد، تقدیر و تشکر می‌کنم.
 
این مسئول، حجت‌الاسلام مرادیان و حجت‌الاسلام نامدار را دو شخصیت برجسته در استان دانست و این جابجایی مسئولیت از دانشگاه فرهنگیان استان به دانشگاه پیام نور استان و بالعکس را موجب خیرات و برکات بیشتر در این دو دانشگاه مطرح کرد.
 

جایگاه پیام نور در ارتقای علمی خانواده‌ها

 
در ادامه حجت‌الاسلام علی نامدار، مسئول سابق نهاد رهبری پیام نور استان مازندران اظهار کرد: دانشگاه پیام نور در نظر بنده یکی از بهترین جایگاه ارتقای علمی خانواده‌ها است و حمایت از پیام نور را برای همه وظیفه می‌دانم.
 
وی با بیان اینکه علوم انسانی و علوم پایه در دانشگاه پیام نور می‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد، افزود: توصیه دارم که اندیشکده مطالعات امنیت آب دانشگاه پیام نور استان پیگیری شود.
 
نامدار با بیان اینکه هر پست و مسئولیتی داشته باشیم باید در برابر خداوند پاسخگو باشیم، تصریح کرد: پیام نور یک خانواده است و همه باید برای ارتقای دانشگاه تلاش کنیم. اختلاف نظر طبیعی است بنابراین باید برای تعالی و رشد با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشیم.
 

گله‌مندی از کمبود اعتبارات فرهنگی

 
در ادامه علی‌رضا زمانیان، دبیر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه پیام نور مازندران گفت: داشتن تقوا، دانش علمی و مدیریتی، ارتباط با دانشجویان، آگاهی از نسل جوان، سعه صدر، دوراندیشی و پایبندی به انقلاب و رهبری از جمله ویژگی‌های حجت‌الاسلام نامدار است.
 
وی خواستار نشست مشترک نهاد‌های دانشگاه شد و افزود: از حجت‌الاسلام نبوی انتظار داریم که به فریاد موضوعات فرهنگی دانشگاه برسند چراکه با این حجم از برنامه‌های فرهنگی بدون اعتبارت شرایط کار فرهنگی را سخت می‌کند.
 
در ادامه بابک مؤمنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: زمینه‌های فساد زیاد است بنابراین اگر در برابر وسوسه‌هایی که برای ما به وجود می‌آید، تزکیه اتفاق نیفتد و دانشجویان در دانشگاه ساخته و تربیت نشوند شاهد آسیب بسیاری در مدیرت کشور خواهیم بود.

 

تعامل مدیریت جهاد کشاورزی استان با نهاد رهبری 

 
وی اهتمام به امورات فرهنگی در سازمان کشاورزی را حاصل حشر و نشر و معرفت‌افزایی در نهاد رهبری دانست و افزود: اگر امروز در دستگاه جهاد کشاورزی هستیم آنجا هم پیوست فرهنگی مسائل را در نظر داریم و تلاش می‌شود تا در بالاترین سطح با نماینده ولی فقیه در این دستگاه تعامل داشته باشیم.
 
مؤمنی اظهار کرد: سازمان کشاورزی استان مازندران اولین تدفین شهید استان را در کارنامه خود دارد و اجرای برنامه‌های فرهنگی خانواده‌محور و یادواره شهدای سنگرساز بی‌سنگر و اجرای ده‌ها برنامه دیگر به سبب شاگردی در محضر حجت‌الاسلام نامدار در نهاد رهبری بوده است.
 

تاب‌آوری در برابر تحریم‌ها؛ دلیل روشن پیشرفت

 
در ادامه حجت‌الاسلام ولی‌الله مرادیان، مسئول جدید نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران، با بیان اینکه دانشگاه پیام نور یک دانشگاه خانواده‌محور است، اظهار کرد: ملت و جوانان ما در سایه حکیمانه رهبر معظم انقلاب همچنان به جلو پیش می‌روند زیرا این کشور در برابر ابرتحریم‌ها تاب‌آوری می‌کند و مردم و نخبگان دانشگاهی از کار و تلاش دست نکشیدند و در حوزه‌های مختلف می‎‌درخشند.
 
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در عدالت آموزشی موفق بوده است، افزود: دانشگاه پیام نور از اساتید باسواد، باتقوا و انقلابی و متدین برخوردار است، بنده تلاش می‌کنم میراث فعالیت‌های فرهنگی حجت‌الاسلام نامدار را با قوت بیشتری ادامه دهم چراکه معتقدیم همه افراد ساحت تربیتی دارند و نهاد رهبری باید در تقویت پرورشی همه افراد در دانشگاه به ویژه دانشجویان دغدغه‌مند باشد.
 
در پایان با اهدای لوح تقدیر از حجت‌الاسلام نامدار تقدیر و حجت‌الاسلام مرادیان به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان مازندران معارفه شد.
 
خبرنگار علی پاداشی
انتهای پیام
captcha