
به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، امروز 13 دیماه در مراسم باشکوهی که در دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد، خانواده
شهید «مصیب پیری زیرکوهی» که پس از ۳۸ سال انتظار،
پیکر شهید شناسایی شده، مورد استقبال گرم مسئولین استان مازندران، گلستان، شهرستان آمل و مردم شهیدپرور و دانشجویان قرار گرفتند.
این مراسم که با حضور مسئولین استانهای گلستان و مازندران و همچنین شهرستان آمل همراه بود، مردم با حضور پرشور خود، ارادت و احترام خود را به خانواده این شهید بزرگوار نشان دادند.
در این مراسم چراغ قوه شهید که هنگام تفحص همراه با پیکر شهید کشف شده بود توسط سردار «علیجان میرشکار» از فرماندهان دفاع مقدس به خانواده معظم شهید تحویل داده شد.
در این مراسم، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهید «مصیب پیری زیرکوهی» از صبر و استقامت خانواده این شهید بزرگوار نیز تقدیر شد.
پیکر مطهر شهید «مصیب پیری زیرکوهی» که در سال ۱۳۶۵ در سن ۱۸ سالگی در عملیات کربلای چهار منطقهام الرصاص به شهادت رسید، سال ۱۳۹۵ به عنوان شهید گمنام تفحص و در دانشکده علوم قرآنی آمل تدفین شد و به تازگی با انجام آزمایشهای DNA شناسایی شد.
انتهای پیام