
به گزارش ایکنا از مازندران، سرهنگ
سیدجعفر افضلی، فرمانده انتظامی بابلسر، امروز ۱۷ مهرماه در نشستی که با هدف تبریک
هفته نیروی انتظامی با حضور برخی از مسئولان شهر و خبرنگاران بابلسر در دفتر فرمانده انتظامی این شهرستان برگزار شد، در پاسخ به سؤال ایکنا، گفت: نیروی انتظامی بابلسر بر اساس دستور فرمانده کل درباره توجه به توسعه فرهنگ
قرآن کریم در میان کارکنان همه همکاران را به سمت حفظ قرآن کریم ترغیب کردیم و با دعوت از استادان قرآنی حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم را به پایان بردند و از ابتدای تیرماه سال جاری حفظ سه جزء اول قرآن کریم را آغاز کردند.
وی با بیان اینکه در میان کارکنان انتظامی بابلسر خانوادههایی هستند که فرزندشان حافظ کل قرآن است، افزود: تشویقهای مالی، غیرنقدی و ارتقای درجه برای اهتمام بیشتر کارکنان به حفظ و تدبر و توسعه فرهنگ قرآنی در دستور کار قرار گرفته است.
فرمانده انتظامی با بیان اینکه بیشترین ناهنجاری در شهرستان بابلسر، نزاع و درگیری است و آن هم در مناطق ساحلی اتفاق میافتد، تصریح کرد: عدم همزیستی مسالمتآمیز با مسافران، سوء استفاده برخی از مسافران و یا بومیها از عوامل بروز نزاع در این شهرستان است.
وی افزود: سرقت در رده دوم ناهنجاری اجتماعی در بابلسر قرار دارد و غالب این سارقان غیربومی هستند که با حضور جمعبت مسافران و گردشگران میآیند و با رفتن گردشگران هم از این شهر میروند در تلاش هستیم به شیوههای الکترونیکی و با استفاده از ابزارهای هوشمند این جرائم را کاهش دهیم و بزه سرقت را کنترل کنیم.
انتهای پیام