به گزارش ایکنا به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیتالله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولیفقیه در مازندران، امروز ۲۴ شهریورماه در نشستی با موضوعات با بزرگداشت علامه طبرسی، شیخ فضلالله نوری، کنگره شهدای مازندران و همچنین جشن میلاد پیامبر (ص) و جهاد تبیین، ضمن گرامیداشت هفته وحدت، اظهار کرد: شهید شیخ فضلالله نوری علاوه بر اینکه یک افتخار استانی است، شهید است و انقلاب اسلامی باید به شهیدانش توجه بیشتری کند.
وی با بیان اینکه زیربنای قیام امام حسین (ع) عزتخواهی و ذلتگریزی بود، افزود: جهاد تبیین نیاز است تا جامعه بداند شیخ فضلالله نوری چه چیزی میخواست لذا باید به فکر تشکیل بنیاد شیخ فضلالله نوری و شهید هاشمینژاد نیز باشیم.
لائینی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری روی بُعد ارتباط با انقلاب و تبیین ابعاد شخصیتهایی که به انقلاب مربوط است، بیان کرد: ما در استان در مورد علامه مصباح، علامه حسنزاده آملی، آیتالله کوهستانی همایشهایی برگزار کردیم، لازم است تحقیق درباره همایش علّامتین طبرسی در دستور بزرگداشت و همایش قرار بگیرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: جهاد تبیین ضرورت اولیه ماست، قرارگاه جهاد تبیین در آغاز دولت سیزدهم به دستور شهید رئیسی به استانداران ابلاغ شده بود که کار لازمی است و ما باید حتماً جهاد تبیین داشته باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: باید برای افتخارات استانمان بزرگداشت برگزار کنیم، مازندران برجستگیهایی دارد و جهاد تبیین در مدارس، دانشگاهها، حوزههای علمیه و ... مورد نیاز است.
انتهای پیام