به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، محمدرضا یوسفیمهر، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، ظهر دیروز ۲۰ مرداد در مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی در دانشگاه پرستاری نسیبه ساری برگزار شد، با بیان اینکه رویش جدیدی به نام جهاد دانشگاهی برای فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها پا به عرصه گذاشته است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهاد انقلابی به دستور حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۹ تأسیس شد و این نهاد یکی از پایههای کمک به بخشی از مشکلات و مسائل آن زمان بود.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی جهت ایجاد خلق ثروت برای توانمندسازی دانشگاهها قدم برداشته است، افزود: جهاد دانشگاهی در حوزههای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی در سطح بینالملل و کشور اقدامات خوبی انجام داده و از ظرفیت بالایی برای حل مشکلات استان برخوردار است.
رئیس جهاددانشگاهی مازندران اظهار کرد: جهاد دانشگاهی دارای ساختار پژوهشی، تجاریسازی و آموزشی است و این نهاد دارای ۴۰ پژوهشکده و ۳ پارک علم و فناوری است.
یوسفی مهر تصریح کرد: حوزه فرهنگ جهاد دانشگاهی دارای ساختار سازمان دانشجویان، خبرگزاریهای ایسنا و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری ایکنا به عنوان بزرگترین خبرگزاری بینالمللی قرآن کشورهای مسلمان است.
این مسئول با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی کشور در بیش از یک هزار و ۶۵۰ دوره حوزه مهارتی، تخصصی و ... فعالیت دارد، افزود: این آموزشهای تخصصی کوتاهمدت به پایدارسازی مشاغل کمک شایانی میکند.
یوسفیمهر گفت: جهاد دانشگاهی در اقتصاد دانشبنیان با مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی، مرکز رشد و سایر مراکز در راستای تولید دانش و محصولات دانش بنیان فعالیت دارند.
این مسئول، راهاندازی گستردهترین مرکز درمان ناباروری، شبکه سراسری غربالگری پیشگیری، درمان و کیفیت زندگی بعد از درمان در سرطان و راهاندازی اولین بانک سلولهای بنیادی خصوصی کشور را از اقدامات انجام شده جهاددانشگاهی عنوان کرد.
رئیس جهاددانشگاهی مازندران بیان کرد: در حوزه تولید داروهای گیاهی، سوء هاضمه، التهابات کبدی و کاهش علائم اعتیاد اقداماتی انجام شد.
این مسئول با بیان اینکه حوزه ناباروری از کشورهای اروپایی و آمریکایی بیمار پذیرش میکند، خاطرنشان کرد: لازم است از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای رساندن خدمت به مردم مازندران استفاده شود.
یوسفی مهر تصریح کرد: سال گذشته بر اساس یک مصوبه مجلس شورای اسلامی مأموریت راهاندازی غربالگری، پیشگیری، درمان و کیفیت زندگی برای پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی واگذار شد که در حال حاضر ۹ استان این مصوبه را اجرا کردند.
وی با عنوان اینکه مزیت اصلی مازندران گردشگری و کشاورزی است، ادامه داد: جهاد دانشگاهی مازندران کودهای زیستی را تولید کرده است.
یادآور میشود، در این مراسم از کارمندان نمونه استانی، مدرسان و خبرنگاران ایسنا تجلیل شد.
انتهای پیام