سامره حیدری، چراتی متسابق رشته قرائت تحقیق از بابلسر در حاشیه چهل و هفتمین مسابقات قرآن اوقاف مازندران در گفتوگو با ایکنا از مازندران با اشاره به اینکه از مقطع ابتدایی آموزش قرآن را شروع کردم، اظهار کرد: خانواده و به ویژه پدرم بهترین مشوق من در ورود به حوزه قرآن و معارف دینی بود.
وی با اشاره به اینکه در بخش قرائت تحقیق در این دوره از مسابقات شرکت کرده است، افزود: برگزاری مسابقات قرآنی سکوی ترقی قرآنآموزان و بهترین ابزار برای پیشرفت و ترقی اهل قرآن است.
وی افزود: یکی از جنبههای مهم برگزاری این گونه مسابقات آشنایی با داوران و قاریان شهرها و استانهای مختلف و کاهش استرس برای شرکت در مسابقات مهمتر است.
حیدری، آشنایی با سبک و روش دیگر قاریان را از جنبههای مثبت دیگر این مسابقه برشمرد و اظهار کرد: آشنایی با صدا، تکنیک و فن دیگر قرآنآموزان آشنایی با اساتید مختلف و سبکهای متنوع سبب رشد قرآنیان خواهد بود.
این قاری قرآن تصریح کرد: توجه به نقاط ضعف و قوت خود و سعی در رفع آن، ایجاد رقابت سالم و اطلاع از ظرفیت درونی از دیگر محورهای مهم این گونه مسابقات است.
حیدری با بیان اینکه از فاکتورهای مهم این دوره از مسابقات دو مرحلهای بودن آن است، تصریح کرد: دستهبندی شرکتکنندگان در دو گروه مختلف سبب کاهش استرس و افزایش کیفیت برگزاری مسابقه شده است.
وی افزود: در تمام مسابقات شهرستانی و استانی برگزار میشد رتبه اول تا سوم را کسب میکردم و یک بار هم در مرحله نیمه نهایی کشوری حضور پیدا کردم.
این قاری قرآن با اشاره به اینکه مهم است عامل به قرآن باشیم، تصریح کرد: حال خوشی که با قرآن دارم با هیچ چیز در دنیا عوض نمیکنم.
انتهای پیام