کد خبر: 4229605
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۸

نخستین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری برگزار می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران از برگزاری نخستین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری در محور‌های خدماتی، حمایتی، عمران و آبادانی و توسعه زیست‌بوم، احسان و نیکوکاری خبر داد.

جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاریبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی اظهار کرد: اولین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری در محور‌های خدماتی، حمایتی، عمران و آبادانی و توسعه زیست‌بوم، احسان و نیکوکاری برگزار می‌شود که توانمندسازی محرومین، زنان سرپرست خانوار، کودکان کار، توان‌یابان و بیماران در بخش خدماتی و حمایتی، ساخت مدرسه، مسکن، راه و جاده، مراکز درمانی و آبرسانی در محور عمران و آبادانی و آموزش، پژوهش و توانمندسازی تشکل‌های خیریه در بخش توسعه زیست بوم احسان و نیکوکاری مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی افزود: از اهداف این جشنواره می‌توان به «ترویج و گسترش کار تخصصی و حرفه‌ای در فعالیت‌های نیکوکارانه»، «معرفی الگو‌های برتر حوزه نیکوکاری» و «تجلیل از تشکل‌های خیریه برتر» اشاره کرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: عموم خیریه‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌های خیریه دارای مجوز استان که در سه عرصۀ «ارائه خدمات حمایتی و معیشتی»، «عمران و آبادانی» و «توسعۀ زیست‌بوم احسان و نیکوکاری» فعال هستند، تا پانزدهم مردادماه سال جاری فرصت دارند تا با مراجعه به سایت Neshanenikookari.ir ضمن دریافت اطلاعات تکمیلی، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

وی افزود: به برگزیدگان این جشنواره که پس از انجام فرایند داوری در پاییز سال جاری معرفی می‌شوند، نشان نیکوکاری و تسهیلات ویژه اعطا خواهد شد.

وی در پایان از استقبال اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران از تشکل‌های خیریه در استان خبر داد و بیان کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه همواره بازوی توانمندی برای پرورش این موسسات خیریه در مازندران بوده و ما همواره اوقاف را از مردم و برای مردم دیده‌ایم.

یادآور می‌شود؛ سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان امور اجتماعی کشور، سازمان بهزیستی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت اجتماعی فراجا، بنیاد تعالی اجتماعی زندگی، مرکز خیر ماندگار، شبکه ملی خیریه‌های حامی ایتام و شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه از برگزارکنندگان این جشنواره هستند.

انتهای پیام
captcha