بهروز کریمنژاد، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان مازندران در گفتوگو با ایکنا از مازندران، اظهار کرد: با اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و تعمیم این اصل در مسائل فرهنگی برنامههای آموزش و توسعه فعالیتهای قرآنی طی ۱۵ سال گذشته با تأسیس مؤسسات و خانههای قرآن اجرای برنامههای قرآنی به مردم واگذار شد.
وی افزود: اتحادیه مؤسسات تشکلهای قرآن و عترت استان مازندران با داشتن بیش از ۳۰۰ مؤسسه قرآنی در مناطق شهری و ۷۰۰ خانه قرآن در مناطق شهری و روستایی، نقش مؤثری در ترویج فرهنگ قرآنی و فرهنگ اسلامی دارد.
مدیر عامل اتحادیه قرآنی استان مازندران با بیان اینکه، این استان از نظر
فعالیت قرآنی رتبه اول و از نظر تعدد
مؤسسات قرآن در کشور رتبه دوم را دارا است، تصریح کرد: در رمضان امسال بیش از ۴ هزار و ۶۰۰ برنامه قرآنی از طریق مؤسسات قرآنی در استان مازندران برگزار شد.
وی با بیان اینکه استان مازندران استانی مسافرپذیر است و تا ۹۰ میلیون نفر شب اقامت در استان نیز ثبت شده است، افزود: در دوره کرونا و پسا کرونا نزدیک به ۳۰۰ مؤسسه قرآنی تعطیل شدند بنابراین باید برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی و ایجاد اشتغال جدید هر چه زودتر نسبت به احیا و ایجاد مؤسسات قرآنی بیشتر اقدام کنیم.
کریمنژاد گفت: همانطوری که باید در حوزههای مختلف استان نگاه ملی داشته باشیم، فعالیتهای قرآنی در این موضوع، مستثنی نیست لذا فعالیتهای تبلیغی و ترویجی و توسعه فرهنگ قرآنی که بتواند اشاعه فرهنگی بر گردشگران داشته باشد بیشک نیازمند توجه و اعتبار ملی است. اینکه امروز در میزبانی از میهمانان، میزبان هم رنگ عوض میکند و گاهی شاهد مظاهر غیراسلامی در برخی از اماکن استان هستیم، علتش را باید در کندی فعالیت فرهنگی قرآنی آن محلات جستجو کرد.
وی افرود: در حال حاضر با کمک بلاعوض به ۳۰۰ مؤسسه قرآنی آسیب دیده از کرونا و اختصاص تسهیلات قرضالحسنه به آنان در کوتاه مدت میتوان به احیای و رونق فعالیتشان امید داشت.
کریمنژاد گفت: نامهای از سوی اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان مازندران، برای احیا و کمک به مؤسسات قرآنی به رئیس جمهور ارسال شد و امیدواریم گشایشی حاصل شود.
انتهای پیام