کد خبر: 4216072
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳

پرونده بیش از ۳۵ هزار مددجوی سالمند مازندرانی به مراکز نیکوکاری واگذار شد

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام(ره) مازندران گفت: تعداد سی و پنج هزارو ۴۲۴ پرونده سالمندان تحت حمایت کمیته امداد استان به ۱۶۸ مرکز نیکوکاری واگذار شد.

سید موسی عمادی ترکامی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام(ره) مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام(ره) مازندران، سید موسی عمادی ترکامی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام(ره) مازندران، گفت: تعداد سی و پنج هزار و ۴۲۴ پرونده سالمندان تحت حمایت کمیته امداد استان به ۱۶۸ مرکز نیکوکاری واگذار شد.

وی افزود: کمیته امداد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرایند‌ها، تسهیل در ارایه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری، ارتقای کیفیت زندگی، بهبود خدمت رسانی به مددجویان سالمند در حیطه حمایتی  جهت استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری در ارائه خدمت به محرومان، هم‌افزایی و برون‌سپاری پرونده‌های مددجویی سالمندان را نیز به مراکز نیکوکاری مددکاری واگذار کرده است. 

عمادی ترکامی هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد بر شمرد و تصریح کرد: خدمت‌رسانی بهتر و مطلوبتر، رفع مشکلات نیازمندان و تأمین نیازهای آن‌ها و کوچک‌سازی و چابک‌سازی سازمان از دیگر اهداف واگذاری پرونده‌ها به مراکز نیکوکاری است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته‌ امداد امام(ره) مازندران با بیان اینکه هشتاد هزار و ۴۲۸ خانوار تحت حمایت کمیته امداد مازندران هستند و از خدمات این نهاد بهره‌مند می‌شوند، خاطرنشان کرد: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوب‌تر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایت‌مندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

انتهای پیام
captcha