
به گزارش
ایکنا از مازندران، به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیتالله
محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، شامگاه، ۲۳ اردیبهشت ماه در یادواره شهید مدافع حرم «سعید کمالی» از شهدای خانطومان، ضمن تبریک
دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)، اظهار کرد: در ایام سالروز حماسه کربلای خانطومان قرار داریم، رزمندگان و شهیدان بسیاری از این خطه و استان تقدیم حرم مطهر حضرت زینب کبری(س) و حضرت رقیه(س) شدند.
وی افزود: ما هزار و 400 سال بر مظلومیت شهیدان کربلا اشک ریختیم، کربلا آه و نالهای خیلی مهم است، اما مهمتر از آن کربلاآفرینی است اگر در جای خود حماسهای همچون حماسه کربلا بیافرینیم مهمتر است.
محمدی لائینی تصریح کرد: در دفاع حرم و حوزه مقاومت، کربلاها آفریدیم که به برکت هوشیاری، احساسات پاک، همت والا و دستگیری و پندپذیری از ماجرای کربلای امام حسین(ع) کربلاهایی همچون حماسه خانطومان صورت گرفت پیداست که عاشورا و کربلا در وجود فرزندان شما زنده است و این برای دشمنان کشنده و شکننده است.
عضو خبرگان رهبری افزود: دشمنان ما میگویند ما با کربلای آه و ناله مخالفت نداریم، اما اگر این کربلا از روی معرفت باشد و به کربلاآفرینی بخواهد بینجامد، مخالفیم.
امام جمعه ساری گفت: خوشبختانه اکنون جهان بیدار شده و مدتی است که در دفاع از مردم مظلوم غزه موج اعتراضی شدید به راه افتاده است، امیدواریم صدای این معترضان به گوش مردم جهان برسد و این نسلکشی خاتمه یابد و مردم آواره غزه و فلسطین به سرزمین خود برگردند.
انتهای پیام