کد خبر: 4195448
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
مسئول امور قرآنی دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران:

مصوبات و مجرا‌های قانونی توسعه فرهنگ قرآنی مازندران اجرایی شود

سعید قربانی گفت: شورای توسعه فرهنگ قرآنی، مجرا‌ها و مصوبات قانونی توسعه فعالیت‌های قرآنی را در استان احیا و اجرا کند. 

سعید قربانی، مسئول امور قرآنی دفتر نماینده ولی فقیه در مازندرانسعید قربانی، مسئول امور قرآنی دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، اظهار کرد: در سال ۱۳۸۸ بر اساس مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، نماینده ولی فقیه هر استان مسئول شورای توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان معرفی و استاندار نیز به عنوان نایب رئیس شورای قرآنی تعیین شد.
 
وی با بیان اینکه اعضای این شورا دارای افراد حقوقی و حقیقی است، افزود: دستگاه یا نهاد‌هایی همچون، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره‌کل اوقاف و امور خیریه، اداره‌کل تبلیعات اسلامی، اداره‌کل آموزش و پرورش عضو این شورا بوده و یک نفر حقیقی هم به نمایندگی از مراکز قرآنی و سه تن از چهره‌های قرآنی پیشکسوت عضو این شورا هستند که در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی حضور دارند.
 
قربانی با بیان اینکه از سال ۱۳۸۸ تا سال ۱۴۰۱ کار اساسی از سوی این شورا در استان مازندران، انجام نشد، اظهار کرد: شورای توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های قرآنی استان باید مجرا‌ها و مصوبات قانونی توسعه فعالیت‌های قرآنی‌ را در استان اجرا کند.
 
این پیشکسوت قرآنی، با بیان اینکه بالاترین نهاد قرآنی استان شورای توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی است و این شورا باید مطالبات و پیگیری‌های لازم را داشته باشد، تصریح کرد: بستر خبرگزاری ایکنا یکی از ظرفیت‌های مناسبی است که ضمن ایجاد حساسیت لازم در حوزه قرآنی می‌تواند به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه قرآنی استان و کشور ایفای نقش کند.
 
قربانی با اشاره به اینکه نشست شورای توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی شهر‌های گلوگاه، بهشهر، میاندرود، قائمشهر، بابل و بابلسر تا پایان سال برگزار می‌شود، گفت: تا کنون در ۱۶ شهرستان با حضور نماینده ولی فقیه نشست شهرستانی شورای توسعه قرآنی برگزار شد.
 
مسئول امور قرآنی دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، با بیان اینکه در نظر داریم سند چشم انداز قرآنی به عنوان مبنای کار شورای توسعه قرار گیرد، اظهار کرد: قرار است با فعال شدن دبیرخانه شورای توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان، بحث کارگروه‌های سه‌گانه قرآنی استان و جلسات منظم برنامه‌های مرتبط با کارگروه‌ها را در دستور کار قرار دهیم.
 
وی افزود: ۱۷ جلسه برنامه «نسیم انس با قرآن» با هدف شناسایی و تقویت فعالان قرآنی شهرستان، قاریان و گروه‌های مدیحه‌سرایی برگزار شد.
 
قربانی یکی از برنامه‌های شورای توسعه قرآن استان را برگزاری جلسات تفسیر قرآن، شناسایی و گسترش آن دانست و اظهار کرد: قبل از ماه رمضان ۱۱۰ نفر از افرادی که در سطح استان آمادگی بیان تفسیر داشتند نام‌نویسی شدند و در نظر داریم گردهمایی و نشست یک‌روزه مفسران قرآنی استان را در راستای توسعه تفسیر خانگی، برگزار کنیم.

 

انتهای پیام
captcha