به گزارش ایکنا از مازندران، فرهاد غلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در آیین افتتاح «سلامتکده طب ایرانی حکیم طبری» که ظهر امروز، 21 دیماه در ساری، برگزار شد، اظهار کرد: طب ایرانی یک میراث بزرگ نیاکان ما و گنجینه علمی فرهنگی دانشمندان و حکیمانی است که سالها تجربهشان را در زمینه سلامت در قالب طب ایرانی ارائه دادند.
وی با بیان این اینکه علی بن طبری یکی از دانشمندان مازندرانی قرن سوم هجری بود که در علوم اسلامی و داروشناسی مهارت داشت و کشف مسری بودن سل را هم به او نسبت میدهند، افزود: بعد از علی بن طبری دانشمند بزرگ ابوعلی سینا را داریم که با نوشتن کتاب قانون، طب ایرانی در دنیا شناخته شده است.
غلامی با بیان اینکه ما باید این میراث ارزشمند طب ایرانی را ارج بنهیم و از تمام توانمندیهای موجود در این زمینه بهره ببریم، تصریح کرد: ایران اسلامی با این سابقه بزرگ علمی، فرهنگی و اعتقادی که دارد در هیچ حوزهای بنبست ندارد، چراکه ما در کنار همه این تجارب، در خزائن خود، طب اهل بیت(ع) و کتاب خدا، قرآن کریم را نیز داریم.
وی ادامه داد: در ادبیات دینی ما آمده است اگر علم ۲۷ حرف باشد تا زمان ظهور حجت خدا دو حرف آن مکشوف میشود و با ظهور امام زمان(عج) ۲۵ حرف از علوم کشف خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در بحث طب ایرانی آداب تغذیه و بسیاری از مسائل بیان شده است، تصریح کرد: ما شیعیان باید تلاش کنیم در راستای تعالیم بزرگان مسیر درست بسط طب ایرانی را به درستی طی کنیم.
وی افزود: اکنون در وزارت بهداشت و درمان خواهان بسط و گسترش رشته طب ایرانی هستند، بنابراین امیدواریم راهاندازی این رشته نیز از سوی دانشگاهها مورد استقبال قرار گیرد.
انتهای پیام