کد خبر: 4184904
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱

بهره‌مندی ۲۶۲ مددجو منطقه چهاردانگه و کیاسر از خدمات مشاوره‌

رئیس کمیته امداد امام(ره) کیاسر گفت: ۲۶۲ مددجوی تحت حمایت در این منطقه از خدمات مشاوره فردی و گروهی و کارگاه‌های آموزشی طی ۸ ماهه سال‌ جاری بهره‌مند شدند.

سید جواد مصلحی، رئیس کمیته امداد امام(ره) کیاسر،به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی، کمیته امداد امام(ره) مازندران، سید جواد مصلحی، رئیس کمیته امداد امام(ره) کیاسر، گفت: ارائه خدمات مشاوره به خانوارهای تحت حمایت باعث تحکیم بنیان خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: مددجویانی که در شرایط اختلالات روحی، روانی، عاطفی و اجتماعی قرار گرفته‌اند تا با راهنمایی و هدایت مشاور مشکل آن‌ها مرتفع شود و مددجویانی که دارای موارد حاد و ویژه هستند به مراکز طرف قرارداد معرفی می‌شوند.

مصلحی تصریح کرد: ۲۶۲ از مددجویان تحت حمایت در این منطقه از خدمات مشاوره فردی و گروهی و کارگاه‌های آموزشی طی ۸ ماهه سال‌جاری بهره‌مند شدند.

رئیس کمیته امداد امام(ره) کیاسر با بیان اینکه از این تعداد مددجو ۱۸۲ نفر از خدمات مشاوره و راهنمایی فردی و ۸۰ نفر از خدمات مشاوره گروهی بهره‌مند شدند، خاطرنشان کرد: مشاوره‌های انجام شده در زمینه‌های ازدواج، تحصیلی، شغلی و... بوده است.

وی اظهار کرد: در چهاردانگه و کیاسر ۱۸۷۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد بوده و از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند.

انتهای پیام
captcha