کد خبر: 4156605
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵

حفظ و امانتداری بیت‌المال از ویژگی‌های اصحاب امام حسین(ع) است

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه ترک فعل، نه گفتن به امام حسین (ع) است: دست‌پاکی، حفظ و امانتداری بیت المال، انجام کار به موقع از شاخصه‌های اصحاب امام حسین (ع) است،

نشست شورای اداری شهرستان ساری

به گزارس ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی فرمانداری ساری، نشست شورای اداری فرمانداری شهرستان ساری، امروز 29 تیرماه با حضور نماینده ولی فقیه در استان مازندران، فرماندار مرکز مازندران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی کشور، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساری، معاونان فرماندار شهرستان ساری، بخشداران شش گانه، رئیس شورای اسلامی شهرستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد. ‎

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران در این نشست گفت: در ایامی که اعتقادات قلبی، عشق و محبتی که اجدادمان در طول قرن‌ها به ما منتقل کرده و آموختند باافتخار در این راه درست و حق قدم برداشته، حفظ کرده و به نسل آینده منتقل می‌کنیم.

وی افزود: ندای «هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی» برای چند نفر حاضر در کربلا نیست و نخواهد بود، امام حسین (ع) هم‌چون حضرت ابراهیم (ص) از تمام بشریت دعوت کردند، همانطوری که امروز بیش از ۸۰ هزار نفر حجاج از ایران اسلامی راهی شدند، دعوت به دین محدود به زمان یا مکان خاص نیست و امروز ما هم مخاطبان این دعوت امام حسین (ع) هستیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران ترک فعل را نه گفتن به امام حسین (ع) دانست و ادامه داد: دست‌پاکی، حفظ و امانتداری بیت‌المال، انجام کار به موقع از شاخصه‌های اصحاب امام حسین (ع) است، انتظار از خودم و شما این است که در هر نقشی که بازی می‌کنید درست کار کنید، اما چنانچه کوتاهی عمدی و خائنانه داشته باشید در جبهه مخالف هستید.

وی بیان کرد: حوزه حفظ ارزش‌ها، فرهنگ و اعتقادات حوزه دیگری است که نصرت و یاری به امام حسین (ع) معنی پیدا می‌کند، رعایت حجاب و عفاف، نماز و حلال‌خوری هم در زندگی شخصی و هم سازمانی باید در تعهد اخلاقی، فرهنگی و پایبندی به ارزش‌های دینی ما باید در این جنگ نرم الگو باشند.

آیت‌الله محمدی لائینی افزود: عزاداری‌های امام حسین(ع) در ماه محرم باید با حفظ شئون و احترام باشد، در فضای مجازی دیدید که ممکن است دست‌هایی در کار باشد تا فضای مراسم و محافل را به نوعی با برخی از هنجارشکنی‌ها و حضور با سر و وضع ناجور بخواهند تحت تأثیر قرار بدهند، گرچه مجالس امام حسین(ع) متعلق به همه است شیعه و سنی ندارد و باب عام است، اما با حفظ حدود و شئون.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: برای ما حسینیه به اندازه مسجد قداست دارد، مجالس امام حسین (ع) و صفوف عزاداران به اندازه صفوف نمازگزاران حرمت دارد، شعائر حسینی به اندازه دیگر شعائر دینی حرمت و احترام دارد که احترام باید توسط متولیان هیئات، بقاع متبرکه، دسته‌جات و غیره باید حفظ شود، مراقبت کنند.

در ادامه محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۲۰۰ شهید گلگون کفن شهرستان ساری و تسلیت ایام ماه محرم گفت: در ایام محرم باید کوشید تا سرمای عقلانیت را با گرمای عواطف، احساسات و هیجانات به عنصر معنویت بدل کرد و آن را اکسیری برای ساخت انسان عاشق و عاقلی قرار داد که در جهت اعتلای نظام اسلامی و بشریت گام برمی‌دارد.

وی افزود: آنچه که از عاشورا آموخته‌ایم این بود که امام حسین(ع) تن به ستم شخصی که همان زیر بار ستم و ظلم رفتن، ستم سیاسی که همان استبداد و استعمار، ستم اقتصادی که همان استثمار و ستم فرهنگی که همان استحمار بود، نرفتند.

نوبخت تصریح کرد: امام حسین(ع) مظهر ایستادگی و شهیدِ فرهنگ پیشروی انسانیت است که مفاهیم عقلانیت، بصیرت و معنویت را به گفتمانِ تاریخی خویش در تاریخ بشریت گره زده است.

فرماندار ساری با اشاره حمایت‌های همه جانبه نماینده ولی فقیه در استان و استاندار مازندران در جهت تعالی و پیشرفت شهر ساری و تاکیدات موکد ایشان من باب تلاش در جهت تبیین کلیدواژه کرامت شهر که ساری را تبدیل به یک شهر دینی، فرهنگی و آیینی کرده است. خاطرنشان کرد: برنامه های بسیار خوبی در دهه کرامت، دهه امامت و ولایت که همان برپایی ۱۱۰ موکب غدیریه با اجتماع چندین هزار نفری در سطح شهر ساری با همکاری سپاه ناحیه شهرستان ساری، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان و شهرداری ساری برگزار شد و بنا داریم در ایام محرم نیز برنامه اجتماع بزرگ حسینی را در شهر ساری برگزار کنیم.

انتهای پیام
captcha