به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی ستاد فهما مازندران، نعمتی، سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد استان مازندران، گفت: بیش از هزار کانون فرهنگی ـ هنری در سطح استان فعالیت دارند که این کانونها تاکنون در راستای تربیت قرآنی نسل نو اقدامات شایسته تحسینی ارائه داشتند.
وی افزود: فعالیتهای قرآنی این کانونها در طول سال با محوریت مساجد محلات و با حضور پر شور اقشار مختلف مردم به ویژه نونهالان و نوجوانان و بانوان اجرا میشود اما در ماه رمضان این فعالیتها به اوج خود میرسد.
نعمتی با بیان اینکه برپایی محافل معنوی و نورانی انس با قرآن کریم به صورت خودجوش با هدف انس بیش از پیش مردم با قرآن، آشنایی هرچه بیشتر دانشآموزان با کلام وحی و ترویج فرهنگ قرآنی از سوی کانونهای مساجد استان مورد توجه است، گفت: نشستهای تفسیر، روخوانی و روانخوانی این مصحف شریف مورد توجه اعضای کانونهای فرهنگی ـ هنری ستاد فهمای استان است.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد استان مازندران، یکی از مهمترین راههای تقویت و گسترش عرصه قرائت و حفظ قرآن از منظر رهبری را توجه به ظرفیت مساجد و احیا کردن پایگاههای قرآنی در مساجد دانست و خاطرنشان کرد: طرح مسجد محله، پایگاه قرآنی در سطح کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد استان مازندران در راستای تحقق منویات رهبری به اجرا در خواهد آمد.
وی اظهار کرد: تاکنون ۱۴۶ کانون فرهنگی ـ هنری در جوار مساجد استان به این طرح ملی پیوستند که از مجریان این طرح انتظار میرود به راهاندازی کرسیهای تلاوت، آموزش مباحث قرآنی و برگزاری نشستهای تفسیر و تدبر در سطح کانونها اقدام کنند.
وی اضافه کرد: همچنین انتظار میرود با راهاندازی پایگاه قرآنی، شبکهسازی به صورت محلهمحور برای اجرای فعالیتهای قرآنی برای مردم با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه و محله صورت گیرد.
انتهای پیام