حمایت از ۹ هزار نخبه شاهد و ایثارگر را وظیفه خود می‌دانیم
کد خبر: 3958991
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۵
اوحدی:

حمایت از ۹ هزار نخبه شاهد و ایثارگر را وظیفه خود می‌دانیم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ۹ هزار فرزند عزیز شهید، جانباز و آزاده گرانقدر کشورمان از نخبگان و سرآمدان و پیشتازان هستند و حمایت از آنها را وظیفه خود می‌دانیم.

ارسالی****حمایت از ۹ هزار نخبه شاهد و ایثارگر را وظیفه خود می‌دانیمبه گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران؛ سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور در نخستین رویداد استارت‌آپ شاهد که عصر امروز برگزار شد، گفت: خدا را سپاسگزاریم امروز شاهد حضور فرزندان عزیز شاهد و ایثارگر هستیم که در تأسی به ارزش‌های پیامبر گرامی اسلام(ص) افتخارآفرینی کردند.

وی گشودن دروازه‌های علم بر روی بشریت را یکی از دستاورد‌های بسیار مهم پیامبر اکرم(ص) برای رشد و کمال انسان‌ها در طول تاریخ خواند و افزود: در دنیای جاهلیت حجاز که اصلاً چیزی به اسم تمدن وجود نداشت و افتخار می‌کردند فرزندان خود را زنده به‌گور می‌کنند، پیامبری مبعوث شد که از علم و اخلاق به‌عنوان دو ابزار بزرگ و مهم برای کمال انسان‌ها سخن گفت.

رئیس بنیاد شهید با اشاره به آیات متعدد قرآن کریم، فرمایشات پیامبر گرامی اسلام(ص) و بیانات ائمه معصوم(ع) درباره علم، بیان کرد: شاید بیشترین روایات و احادیث در موضوعاتی که از معصومین(ع) نقل شده، درباره موضوع علم است و علم جزو معدود موضوعاتی در آموزه‌های دینی ما است که هیچ محدودیت زمانی، مکانی و جغرافیایی و جنسیتی ندارد.

اوحدی انقلاب اسلامی ایران را یکی دیگر از تحولات مهم تاریخ اسلام خواند و افزود: معمار کبیر انقلاب و خلف صالح ایشان، مقام معظم رهبری بسیار دقیق راهبرد‌های استراتژیک نظام اسلامی را در بستر علمی تعریف کردند. مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب که استراتژی چله دوم انقلاب برای دستیابی به آرمان‌های انقلاب و اوج آن رسیدن به تمدن اسلامی است، اولین فصل از هفت فصل مهم آن را به علم و دانش‌پژوهی اختصاص دادند.

وی با اشاره به دستاورد‌های علمی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: اگر امروز فرماندهان دفاع از سلامت مردم، پزشکان و متخصصان جانشان را در طبق اخلاص گذاشته و از حریم علم و سلامت مردم دفاع می‌کنند، به تأسی از فرمایشات مقام معظم رهبری در توصیه به توسعه علم است. دستاورد‌های علمی فرزندان شاهد و ایثارگر نمونه علم متعهد و مورد نظر پیامبر و ائمه معصوم(ع) است و شما فرزندان عزیز شهدا و ایثارگران سرآمد علم متعهد هستید و ما مفتخریم که ۹۰۰۰ فرزند عزیز شهید، جانباز و آزاده گرانقدر کشورمان از نخبگان و سرآمدان و پیشتازان هستند.

اوحدی در پایان خطاب به فرزندان شهدا و ایثارگران تأکید کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران حمایت از شما را وظیفه خود می‌داند و همین‌جا قول می‌دهیم که با همه وجود و توان از ظرفیت علمی شما فرزندان عزیزمان حمایت و پشتیبانی می‌کنیم. بنگاه‌ها و مجموعه‌های اقتصادی وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز موظف به حمایت از شما و طرح‌های علمی شما هستند.

عادل مهری، مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز با ارائه گزارشی از مراحل مختلف این رویداد ملی، گفت: پس از موافقت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی شاهد و ایثارگر در دستور کار قرار گرفت و برای جذب شرکت‌های استارت‌آپی شروع به فعالیت کرد.

وی افزود: برای حمایت از شرکت‌های استارت آپی تصمیم گرفته شد که این رویداد ملی برای شناسایی ایده‌های نوین و شرکت‌های فناوری با محصولات دانش‌محور برگزار شود که تا به این لحظه تمامی مراحل رویداد به خوبی در حال اجراست.

در پایان این مراسم حمید دهنوی‌پور از تهران در حوزه فناوری اطلاعات (آی تی)، وحید تیموری از تهران در حوزه الکترونیک، حسن رسان‌نژاد از کرج در حوزه مکاترونیک و آرش امینی از تهران در حوزه صنایع پزشکی، ابوالفضل طهماسبی از گلستان در حوزه زیست‌فناوری، سمیه الله‌ویسی از همدان در حوزه نانو کشاورزی، پریسا قیومی از اردبیل در حوزه نانو و امید پوره‌یی از همدان در حوزه زیست‌فناوری برگزیده و تجلیل شدند.

همچنین در حوزه کشاورزی ساره آذرمی از کرج، در حوزه صنایع غذایی مهربد مهرافزا از تهران، در حوزه زیست‌فناوری محمدمهدی ترابیان از تهران و در حوزه صنایع پزشکی محمود رزاق شعار از تهران به عنوان برگزیده معرفی شدند.

انتهای پیام
captcha