لزوم ورود جهاد دانشگاهی بر روی پژوهش‌های مسئله محور مازندران
کد خبر: 3931410
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۷

لزوم ورود جهاد دانشگاهی بر روی پژوهش‌های مسئله محور مازندران

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران صبح امروزپنجم آبان ماه، با حضور در واحد جهاد دانشگاهی مازندران با رییس این نهاد دیدار کرد.

لزوم ورود جهاد دانشگاهی بر روی پژوهش‌های مسئله محور مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از  روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران صبح امروز پنجم آبان‌ماه، مفید غلامی‌راد رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با حضور در واحد جهاد دانشگاهی مازندران با محمدرضا شافعیان رییس این نهاد دیدار کرد.

مفید غلامی‌راد رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی این استان با بیان اینکه به دنبال آن هستیم تا دانشگاه‌ها در کنار مسائل آموزشی به برطرف کردن مسائل موجود در جامعه نیز ورود کنند اظهار کرد: دانشگاه‌های ما همچنان در درون خود هستند و ساختار آن‌ها اجازه نمی‌دهد نقش‌آفرینی کنند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی می‌تواند تسهیل‌گر ورود دانشگاه‌ها به مسائل توسعه‌ای استان به ویژه در مباحث آموزشی و پژوهشی باشد گفت: بسیاری از دانشگاه‌ها هنوز به کمک حل مسائل مازندان نیامدند و با توجه به اعلام آمادگی رییس جهاد دانشگاهی مازندران، این نهاد می‌تواند در این زمینه کمک کار باشد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در ادامه با تاکید بر اینکه برخی مشکلات در این استان حاد است، تصریح کرد: پسماند زباله تغییر کاربری اراضی کشاورزی و مسائل زیست محیطی بخشی از مشکلات مهم این استان محسوب می‌شود.

غلامی‌راد با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی باید از ظرفیت‌های مناسب خود برای درآمدزایی استفاده کند خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های موجود مباحثی، چون گردشگری کشاورزی با محوریت آب‌بندان می‌تواند برای جهاد دانشگاهی موثر واقع شود.

وی با بیان اینکه سرآنه تولید زباله در مازندران بسیار بالا است و با وجود اعتبار مناسبی که برای رفع معضل زباله تخصیص داده شد هنوز مشکلات پابرجاست اظهار کرد: با وجود تولید زباله فراوان پسماند در این استان تفکیک نمی‌شود و نمی‌توان بر روی آن کار اقتصادی انجام داد، به همین دلیل در راستای پیشنهاد‌های رییس جهاد دانشگاهی مازندران، این نهاد با ارائه یک طرح قابل اجرا می‌تواند در این زمینه ورود کند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران به فضای ساختمان اداری جهاد دانشگاهی نیز اشاره کرد و گفت که با تخصیص اعتبار مناسب به دنبال رفع مشکل ساختمان اداری این نهاد هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به پیشنهاد رییس جهاد دانشگاهی مازندران، این نهاد در حوزه‌هایی همچون پسماند و پزشکی طرح خود را به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه دهد و به این موضوع ورود کند که چرا مشکل زباله در این استان حل نشده و چه راهکاری وجود دارد.

غلامی‌راد با تاکید بر اینکه جهاد باید بر روی پژوهش‌های مسئله محور این استان ورود کند و طرح داشته باشد گفت: به عنوان مثال جهاد این موضوع را بررسی کند که چگونه محصولات تولیدی این استان وارد بازار شود تا بیشترین درآمد را برای تولیدکننده در این استان داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید به سازمان‌ها و نهاد‌ها توانمندی‌های آموزشی و پژوهشی جهاد را معرفی کرد یاداور شد: جهاد در کنار دستگاه‌های اجرایی می‌تواند کار بر زمین مانده را احیا و اجرایی کند.

غلامی‌راد با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی توانایی دارد تا به جای طرح‌های خرد پروژه‌های اساسی و بزرگ را ارائه دهد اظهار کرد: پیدا کردن چالش‌ها و فرصت‌ها از سوی جهاد دانشگاهی و ارائه راهکار یک اصل محسوب شود.

پیش از این محمدرضا شافعیان رییس جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اشاره به ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در این استان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی است که مورد عنایت مقام معظم رهبری قرار گرفته گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های خود در مسیر توسعه مازندران در خط مقدم قرار داشته باشد.

وی تصریح کرد: سابقه بالای جهاد دانشگاهی در برخورد علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی با مسائل مختلف، نیازمند توجه دستگاه‌های اجرایی در مازندران است.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در ادامه با بیان اینکه این نهاد دارای ۶ مرکز آموزشی در شهر‌های بهشهر، ساری، بابل، بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران و آمل است که جهت ارائه آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی برای ورود به بازار کار، برای متقاضیان، دوره‌های مورد نیاز را برگزار می‌کند، اظهار کرد: همچنین در حوزه آموزش‌های بلند مدت نیز دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران در بابل به عنوان قطب حوزه "آی تی" دانشگاه‌های علمی کاربردی استان مشغول به فعالیت است.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه پژوهش یکی از ماموریت‌های مهم سازمانی در جهاددانشگاهی است که از ابتدای تأسیس این نهاد انقلاب اسلامی، سهمی تعیین‌کننده در ساختار فعالیت‌های آن داشته است، گفت: مهم‌ترین دستاورد‌های جهاد دانشگاهی مازندران کشت و تولید جلبک اسپرولینا و فرآوری حاصل از آن است که در حال تحقیق برای استفاده از آن به عنوان مکمل‌های غذایی در دام و طیور و در دراز مدت برای مصرف انسانی هستیم.

شافعیان همچنین به این موضوع اشاره کرد که با توجه به سابقه درخشان جهاد دانشگاهی در خصوص پیگیری و به نتیجه رساندن طرح‌هایی همچون پسماند زباله و مسائل پزشکی همچون سرطان‌شناسی و رویان آماده است در مازندران نیز در این زمینه‌ها ورود کرده و به کمک دستگاه‌های اجرایی استان بیاید.

وی در پایان اظهار کرد: همچنین جهاد دانشگاهی مازندران با دارا بودن اراضی مستعد در چپکرود جویبار، در حوزه‌های کشاورزی و شیلات در حال پژوهش‌های کاربردی در راستای توسعه استان است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران همچنین رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با همراهی رئیس جهاد دانشگاهی مازندارن از بخش‌های ستادی این واحد بازدید کرد.

وی در بازدید از بخش انتشارات جهاد دانشگاهی از برخی کتب منتشر شده این واحد دیدن کرد و سپس با ورود به بخش سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان از این بخش برای حضور در کارگروه اشتغال استان در ماه جاری دعوت کرد.

رئیس سازمان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران پس از بازدید از معاونت آموزشی و آشنایی با فعالیت‌های آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی وارد بخش بانک خون جهاد دانشگاهی شد.

وی پس از شنیدن گزارش کوتاهی از آمار فعالیت بانک خون جهاد دانشگاهی مازندران خواستار اقدام تبلیغی بیشتر برای آشنایی مردم نسبت به این خدمت با ارزش شد.

بازدید از خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا از دیگر برنامه‌های رییس سازمان برنامه و بودجه مازندران بود.

انتهای پیام
captcha