کد خبر: 3859810
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹

راه‌یابی ۲۳ اثر برگزیده حوزه‌های علمیه مازندران به جشنواره کشوری «علامه حلی»

گروه معارف ــ معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران از ارسال ۲۳ اثر برگزیده چهارمین جشنواره استانی علامه حلی به جشنواره کشوری خبر داد.

راه‌یابی ۲۳ اثر برگزیده حوزه‌های علمیه مازندران به جشنواره کشوری علامه حلیبه گزارش ایکنا از مازندران مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره استانی علامه حلی امروز پنجم آذرماه با حضور نماینده، ولی فقیه در مازندران، مدیران حوزه علمیه برادران و خواهران استان در مدرسه علمیه حضرت نرجس (س) ساری برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام صدرالله اسماعیل زاده، معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران، با اشاره به اینکه، ۷۶۰ اثر از سوی طلاب مدارس علمیه استان به دبیرخانه چهارمین جشنواره استانی علامه حلی مازندران ارسال شد، گفت: پس از بررسی‌های اجمالی و تفصیلی صورت گرفته ۱۸۵ اثر به دبیرخانه استانی ارسال شد.

وی با بیان اینکه، آثار منتخب برای بررسی از سوی داوران در اختیار گروه‌های علمی هفت‌گانه این جشنواره قرار داده شد، افزود: در نهایت و با بررسی‌های دقیق از سوی گروه‌های علمی، ۲۳ اثر توسط شورای علمی جشنواره به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

اسماعیل‌زاده، تصریح کرد: در این مراسم از ۳۴ اثر که امتیاز کمتر از ۸۰ را اخذ کردند تقدیر و ۲۳ اثر برگزیده این جشنواره نیز برای شرکت در جشنواره کشوری به قم ارسال شد.

وی با اشاره به اینکه، بر طبق بررسی‌های صورت گرفته آثار ارسالی به چهارمین جشنواره استانی علامه حلی از لحاظ کیفی نسبت به سال گذشته از یک رشد قابل قبولی برخوردار بودند، افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال آینده شاهد تقویت بعد کمی و کیفی این جشنواره باشیم.

اسماعیل زاده با بیان اینکه، جشنواره علامه حلی یک فرصت مناسبی برای استعدادیابی در حوزه است، اظهار کرد: این جشنواره فرصت مناسبی برای شناسایی استعداد‌های پژوهشی است.

وی با اشاره به اینکه، باید از همه ظرفیت‌های موجود در جهت تقویت امر پژوهش در حوزه‌های علمیه بهره‌گیری شود، افزود: خوشبختانه گسترش جشنواره استانی علامه حلی در استان‌ها این فرصت را برای تقویت امر پژوهش در سطح مدارس علمیه فراهم کرده است.

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران، گفت: در حال حاضر ظرفیت‌های ارزشمندی در سطح مدارس علمیه وجود دارد و جشنواره علامه حلی در استان‌ها فرصت مغتنمی جهت شناسایی و تقویت این ظرفیت‌های پژوهشی است.

انتهای پیام
captcha