مواریث معنوی و جاذبه‌های طبیعی مازندران؛ ظرفیتی در رفع بیکاری
کد خبر: 3797239
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۴

مواریث معنوی و جاذبه‌های طبیعی مازندران؛ ظرفیتی در رفع بیکاری

گروه اجتماعی ــ استاندار مازندران با بیان اینکه سال‌هاست به موضوع گردشگری و کشاورزی استان بی‌توجهی شده است، گفت: مواریث معنوی و جاذبه‌های طبیعی مازندران به تنهایی می‌تواند اقتصاد استان را اداره و مشکل اشتغال و بیکاری ‌را مرتفع کند.

مواریث معنوی و جاذبه‌های طبیعی مازندران ظرفیتی در رفع بیکاریبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی استانداری، احمد حسین‌زادگان، استاندار مازندران، عصر روز گذشته، 20 اسفندماه در مراسم بهره‌برداری از هتل باران ایزدشهر که با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور در شهرستان نور برگزار شد، با اشاره به اینکه استان مازندران با ظرفیت‌ها و استعدادهای خدادادی کم‌نظیر به تنهایی می‌تواند با گردشگری؛ اقتصاد استان و کشور را به گردش آورد.
وی افزود: تحقق این مهم در گرو این است که ابتدا باور کنیم که این مزیت‌ها و ظرفیت‌ها می‌تواند قابلیت بهره‌برداری و تبدیل به یک مجموعه پررونق اقتصادی را داشته باشد.
استاندار مازندران با بیان اینکه سال‌هاست به موضوع گردشگری و کشاورزی استان بی‌توجهی شده است، عنوان کرد: مواریث معنوی و جاذبه‌های طبیعی مازندران به تنهایی می‌تواند اقتصاد استان را اداره و مشکل اشتغال و بیکاری را مرتفع کند.
حسین‌زادگان با اشاره به اینکه نمی‌توان توقع داشت که این امور تنها با دخالت دولت به پیش برود، گفت: دولت باید موانع را بردارد و بسترهای لازم را با به فعلیت درآوردن ظرفیت‌ها آماده کند و این در سایه عزم، باور و اراده ما محقق می‌شود.
وی طرح مازندران پاک را برای پاکیزه نگه داشتن استان برای یکسال از طرح‌های نو دانست و  ادامه داد: قصد ما این است که یک برنامه خوب را با عزم، مشارکت و همکاری دولت، مردم و نهادها و تشکل‌های مردم نهاد اجرا کنیم.
مقام عالی دولت در مازندران با تأکید بر اینکه طرح مازندران پاک به‌عنوان یک خواست اجتماعی و عمومی باید مردم محور شود و فرمانداران باید با جدیت مسئله را دنبال کنند، اظهار  کرد: زباله قابلیت تبدیل به سرمایه را دارد و نباید بگذاریم که زباله فقط برای ما هزینه بیاورد. 
وی به فعلیت رساندن ظرفیت‌های گردشگری را یک مأموریت مهم تلقی کرد و گفت: توسعه گردشگری بویژه بوم‌گردی در روستاهایی که از بافت سنتی و باارزش برخوردا هستند می‌تواند ضمن معکوس کردن مهاجرت، اقتصاد و معیشت مردم روستاها را نیز متحول کند.
استاندار مازندران با اعلام این که طرح ویژه‌ای را در قالب شناسایی 120 روستای گردشگری آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: مازندران با ترکیب ویژه طبیعی و اقلیمی یک فرصت استثنایی برای اجرای نفیس‌ترین طرح‌های گردشگری است.
وی با بیان اینکه عمده طرح‌هایی که تدوین و آغاز کرده‌ایم نظیر مازندران پاک، بوم‌گردی، میراث ماندگار و ... با ویژگی گردشگری تعریف شده است، تصریح کرد: تاکنون بیش از 2 میلیون اصله نهال در سراسر استان غرس شده است و انتظار داریم همه در صیانت از جنگل‌ها اهتمام کنند.
حسین‌زادگان با تأکید بر این که همه باید گردشگری را جدی بگیریم چرا که مازندران قابلیت‌های متنوعی همچون آب بندان‌های زیبا که هم می‌تواند صرفه اقتصادی داشته باشد و هم طرح‌های شیلاتی و گردشگری در آن اجرا شود را داراست، افزود: مازندران نباید دیگر آسیب ببیند باید با اجرای طرح‌های آبخیزداری از صدمات احتمالی که در بحران های طبیعی ممکن است به خاک باارزش مازندران وارد شود ممانعت کنیم.
وی با بیان این که اراضی شیبدار فراوانی در استان وجود دارد که می‌تواند میلیاردها تومان ارزش افزوده بیاورد و اجرای این طرح‌ها را نیز آغاز کرده‌ایم، گفت: گردشگری از جمله راهبردهای محوری اقتصاد مازندران است و باید کمک کنیم فعالان این بخش آسان‌تر کار کنند.
انتهای پیام
captcha