به گزارش ایکنا از مازندران محمد اسلامی عصر امروز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور قائم مقام وزیر کشور در ساری برگزار شد. گفت: مقابله با قاچاق ارز سبب شد که راهکار اقتصاد مقاومتی را جدی بگیریم.
وی افزود: تا کنون در ستاد اقتصاد مقاومتی استان با هدف شناسایی محرک های اقتصادی استان دنبال شد که طی آن بتواند پروژههایی را انتخاب کند که چهار ویژگی مردم محوری، دانش محوری، دورنزا بودن و برون نگر بودن را داشته باشد.
اسلامی با بیان اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی در شهرستانها با محوریت فرمانداران پیگیری میشود، تصریح کرد: یکی از حوزههای مهم توسعه و بهرهبرداری از معاون با ایجاد زنجیره مواد اولیه و توسعه صنایع اولویتدار معدنی با احداث کارخانههای فرآوری معدنی است.
وی افزود: باید حدااکثر تکنولوژی را در توسعه استخراج زغال سنگ و کارخانه ککسازی بهکارگرفته شود تا همه مسائل زیست محیطی حفظ شود.
استاندار مازندران اظهار کرد: تمام شهرکهای استان مازندران آنالیز شده است و هفتهای با یک تیم یازده نفره این شهرکها را بازدید میشوند تا با حمایت از تولید بتوانیم بازار را رونق ببخشیم.
وی ادامه در استان مازندران حلقه های مفقوده فراوان داریم ، افزود: 200 واحد سورتینگ در استان داریم که فقط بیش از نیمی آنها فعال هستند.
اسلامی عنوان کرد: امسال 400 میلیون دلار در استان صادارت شد که هدف گذاری تا پایان برنامه ششم 3 میلیارد دلار است.
وی افزود: باید در توسعه نیروگاه های کوچک برق تمرکز کنیم و در این حوزه باید از سرمایهگذاری خارجی نیز بهره ببریم.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه 9 سرفصل در بخش کشاورزی برنامه ریزی شد، تصریح کرد: متاسفانه اجرای طرح تنفس جنگل، سبب ایجاد بحران در صنایع شده که بالطبع بحران کارگری را در پی داشته است.
وی افزود: 2 و نیم میلیون نهال در زمستان سال 96 غرس شد و اکنون به گونههایی که رشد سریع تر داشته باشد نیاز داریم و در این راستا با اداره راه و ترابری جهت غرس نهال در حاشیه جاده ها برنامه ریزی شد.
اسلامی توسعه باغ های شیبدار را لازم دانست و عنوان کرد: کشت گل محمدی در این نوع زمین ها توانسته به اقتصاد آن منطقه موثر باشد.
ادامه دارد..