کد خبر: 3649551
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۴

نقش مناظره در توسعه اخلاقی و تعاملات مدیران آینده

گروه معارف: معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه مازندران گفت: مناظره دانشجویی برای قشر دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور و با هدف فراگیری شیوه درست مناظره، نقد و انتقاد صحیح و بالا بردن آستانه تحمل آنان تشویق و توسعه اخلاقی در تعاملات و مناظره انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، حیدر جانعلی زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران شامگاه دیروز 12 مهرماه در اختتامیه  مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، که به میزبانی دانشگاه مازندران روزهای سه شنبه و چهارشنبه 11 و 12 مهرماه برگزار شد، گفت: این مناظره با توجه به اهمیت و ضرورت نهادینه سازی فرهنگ گفت‌و‌گو، مناظره و نقادی در بین دانشجویان به عنوان سرمایه‌های اجتماعی در سلامت فرهنگی جامعه، این دانشگاه با همکاری جهاد دانشگاهی مازندران اقدام به برگزاری این مسابقات کرده است.
وی افزود: دانشگاه مازندران سعی دارد با برگزاری این نوع مناظره‌ها و جلسات بتواند فرهنگ گفت‌‌و‌گوی صحیح را به دانشجویان بیاموزد و رعایت نکات اخلاقی در تعاملات و مناظره‌ها را تشویق کند.
جانعلی زاده تصریح کرد: مناظره دانشجویی از جمله راه‌کاری است که می‌تواند به ایجاد نشاط، آزاداندیشی و ترویج فرهنگ نقد و انتقاد در دانشگاه کمک کند.
وی ادامه داد:  این مناظره  برای قشر دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور و با هدف فراگیری شیوه درست مناظره، نقد و انتقاد صحیح و بالا بردن آستانه تحمل آنان تشویق و توسعه اخلاقی در تعاملات و مناظره  انجام می‌شود.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه مازندران اظهار کرد: ششمین دوره مناظره ملی دانشجویان ایران امسال با شعار مناظره فرصتی برای یادگیری و با نشان دانشمند شهیر شیعی خواجه نصیرالدین طوسی، با حضور 12 تیم از دانشگاه های مازندران در بابلسر برگزار شد.
وی افزود: منتخبین استانی به مرحله منطقه‌ای که آبان ماه و مرحله کشوری که آذرماه برگزار می‌شود، راه خواهند یافت.
نقش مناظره در توسعه اخلاقی و تعاملات مدیران آینده

captcha