سید خلاق میرنیا رئیس دانشگاه مازندران در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران گفت: مناظره روشی است که افراد میتوانند سخنان منطقی و اصولیشان را بیان کنند.
وی افزود: اگر ما بتوانیم فرهنگ مناظره و نقد و گفتوگو را در جامعه به ویژه اقشار دانشجو که آینده کشور را میسازند نهادینه کنیم در حقیقت سلامت فرهنگی جامعه را ضمانت کردهایم.
میرنیا با اشاره به تاثیر مناظره در رشد و سلامت فرهنگی جامعه تصریح کرد: دانشگاه سعی دارد با برگزاری این نوع مناظره ها و جلسات بتواند فرهنگ نقد و گفتو گو صحیحی را را به دانشجو بیاموزد.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری کرسی ازاد اندیشی در دانشگاه گفت: کرسی آزاداندیشی با هدف ارائه نظرات دانشجویان درباره موضوعات مختلف برگزار میشود و دانشگاه در تلاش است تا در سال جاری کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاه با قدرت بیشتری انجام شود.
رئیس دانشگاه مازندران درباره امنیت دانشجویان در کرسیهای آزاد اندیشی و مناظرات دانشجویی، اظهار کرد: در این دو سالی که مدیریت دانشگاه مازندران را عهدهدار هستم هیچ دانشجویی به خاطر حرفی که در مناظرات دانشجویی بیان کرده تحت فشار قرار نگرفت.
وی با بیان اینکه دانشجو باید بیاموزد که حرفها را حساب شده تر بزند و خطوط قرمز نظام را رعایت کند، افزود: این اطمینان را به دانشجویان میدهیم که نگرانی در این باره نداشته باشند و از آنها میخواهیم که رعایت مسائل را هم لحاظ کنند.
میرنیا گفت: کرسی آزاد اندیشی ارتباط مستقیم با نهاد رهبری در دانشگاه دارد و ما در مدیرت مجموعه نهایت همکاری و حمایت مادی و معنوی را خواهیم داشت.
وی از جهاد دانشگاهی مازندارن در همکاری با دانشگاه در اجرای مناظرات دانشگاهی قدردانی کرد.
لازم به ذکر است: مرحله استانی ششمین دوره مسابقات ملی مناظرات داننشجویی هفته اول مهر در دانشگاه مازندران برگزار خواهد شد.