کد خبر: 3636068
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶

مازندران رتبه سوم تعداد نخبگان کشور را دارد

گروه معارف: قائم ‌مقام معاون توسعه فناوری و رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی گفت: مازندران از نظر وجود نخبگان در رده سوم کشور بر مبنای کمی و کیفی و تعداد فارغ التحصیلال دانشگاه قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از ایسنا مازندران، اسماعیل قادری‌فر امروز  هفتم شهریور ماه در نشست کارگروه صنعتی دانش بنیان وحید در شهرستان سوادکوه با بیان اینکه این گروه صنعتی علاوه بر یک کارخانه دوستدار محیط زیست نیز است، اظهار کرد: در استان مازندران باید هم محیط زیست را حفظ کرد و نیز صنعت را برای رونق اشتغال توسعه بخشید و صنعت توسعه نیابد موجب فقر و بیکاری می‌شود و هممچنین برای کاهش آسیب‌های زیست محیطی صنایع باید از یک راهکار فناورانه استفاده کرد.

وی تصریح کرد: باید در مناطقی مانند سوادکوه از صنایع سبز فناورانه استفاده کرد تا بتوان به نیاز جامعه، مردم و معضل اشتغال با توجه به ظرفیت محدود در بخش دولتی پاسخ داد.

قائم‌مقام معاون توسعه فناوری و رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی خاطرنشان کرد: صنایع وحید گروهی دانش بنیان است و با توجه به تلاش فراوانی که در زمینه فناوری و محیط زیست انجام دادند می‌توان این صنعت را به عنوان نخستین صنعت تولید فناورانه در شهرستان سوادکوه معرفی کرد.

قادری‌فر با اشاره به اینکه باید از ایده‌های افراد خلاق نوآور در دانشگاه و صنعت نیز به کاربرد و دانشگاه آزاد سوادکوه نباید فقط کارخانه تولید مدرک باشد بلکه باید محلی برای تربیت فناوران و نوآوران جوان جامعه باشد، اظهار کرد: دانشگاه نوشیروانی بابل باید با خلاقیت در خدمت این صنعت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه استان مازندران از نظر وجود نخبگان در رده سوم کشور بر مبنای کمی و کیفی و تعداد فارغ التحصیلال دانشگاه قرار دارد، گفت: باید از این فناوری در راستای تولید صنایع دانش بنیان استفاده کرد که در این راستا می‌توان نخستین صنعت این امر را به عنوان گروه صنعتی دانش بنیان وحید ثبت کرد.

قائم‌مقام معاون توسعه فناوری و رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی یادآور شد: از مجموع سه هزار و 600 کارخانه دانش بنیان در کشور کمتر از 5 درصد آن در استان مازندران است در حالی که سهم این استان حداقل 20 درصد است.

قادری‌فر تصریح کرد: اگر گروه‌های صنعتی مختلف به عنوان دانش بنیان شناخته شوند موضوع معافیت 15 ساله حل می‌شود و می‌توانند از نخبه‌های جوان با هزینه دولتی استفاده کنند و نیز از این طریق اشتغالزایی پایداری ایجاد می‌شود.

قائم ‌مقام معاون توسعه فناوری و رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی با اشاره به رقابت با رقبای خارجی برای تسهیل در این امر، گفت: وزارت صنعت و معدن و تجارت در راستای قانون ماده 43 رفع موانع تولید رقابت با موانع تولید، تغییر نظام تعرفه گذاری را مصوب کرده و از ابتدای سال 96 معاونت علمی به عنوان اعضای اصلی شورا اقتصاد تلاش می‌کند ظرفیت‌های داخلی را در نظام تعرفه گذاری قرار دهد.

وی تصریح کرد: اگر مردم بتوانند بازار داخلی خود را حفظ کنند در این حالت به تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تتکید رهبری و اشتغال‌زایی خواهیم رسید و بیکاری کاهش می‌یابد. 
captcha