کد خبر: 3632862
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فرهنگی-هنری مساجد در ارتقای فرهنگی جامعه

گروه معارف: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، ابزار و مکان‌هایی مورد نیاز هستند که در این راستا می‌توان از ظرفیت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، بهره گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، به نقل از شبستان، احد جاودانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در آستانه روز جهانی مسجد، گفت: فرهنگ، یک مقوله مهم و اساسی در جامعه به شمار می آید که اختصاص بودجه در این حیطه، سرمایه‌گذاری است و هزینه نیست.
 
وی اظهار کرد: فرهنگ، دیربازده اما نتیجه بخش است و حتی ممکن است یک نسل، خروجی فعالیت فرهنگی را نبینند اما نسل‌های آینده از این موهبت، بهره‌مند می‌شوند بنابراین فرهنگ باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.
 
جاودانی بیان کرد: برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، ابزار و مکان‌هایی مورد نیاز هستند که در این راستا می‌توان از ظرفیت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، بهره گرفت.
 
وی ابراز کرد: کانون‌های مساجد، همجوار مساجد تاسیس می‌شوند و با وجود تشکیل کتابخانه‌های مخزن دار و باز در این مراکز، نقش مهمی در ارتقاء بار علمی و فرهنگی جامعه بر عهده دارند.
 
جاودانی گفت: مساجد، این پایگاه های امن الهی از صدر اسلام تاکنون در عرصه‌های مختلف، نقش تاثیرگذاری دارند که با تشکیل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد می توان فعالیت‌های فرهنگی مساجد، را پر رونق تر از گذشته نمود.
 
وی اظهار امیدواری کرد تا با تعامل مسئولان مساجد و کانون های مساجد و توجه بیش از پیش به این مراکز، به خروجی های مطلوب و ارزنده در جامعه، دست یافت.
 
به گزارش شبستان، نامگذاری 31 مرداد به روز جهانی مساجد به جهت مصادف شدن این روز با سالگرد آتش زدن مسجدالاقصی از سوی اسرائیل در سال‌های گذشته است.
captcha