کد خبر: 3617517
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۰

تجلیل مازندرانی‌ها از مروج اسلام در انگلستان

گروه معارف: رئیس مرکز فرهنگی امام رضا (ع) بیرمنگهام انگلستان میهمان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی نامه‌ای به امام رضا (ع) در مارندران خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از دبیرخانه جشنواره نامه‌ای به امام رضا(ع)، حجت الاسلام حسین محمدیان به  پاس فعالیت های پربارش در این مرکز، در جشنواره امسال مورد تجلیل قرار خواهد گرفت. 
مرکز فرهنگی امام رضا (ع) با هدف ترویج فرهنگ ناب اسلامی و شیعی سپتامبر سال 2006 فعالیت خود را در بیرمنگهام آغاز کرد. 
ایجاد فضای مناسب برای گردهمایی مسلمانان به ویژه ایرانیان و فارسی زبانان، بزرگداشت مناسبت‌های مذهبی و ملی، مشاوره در امور دینی، فرهنگی و خانوادگی، انتشار جزوه ها و کتاب‌های سودمند، سفرهای زیارتی و تعمیق و گسترش فرهنگ قرآنی و آموزش سبک زندگی از جمله اهداف و فعالیت‌های این مرکز محسوب می‌شوند. 
ایجاد مدرسه امام رضا (ع) با هدف آموزش قرآن و زبان فارسی به کودکان در روزهای تعطیل و راه‌اندازی اکادمی «الهادی» با رویکرد آموزش معارف پیش از حوزه به جوانان و بزرگسالان و پرورش مبلغان توانمند از دیگر فعالیت‌های این مجموعه فرهنگی در انگلستان محسوب می‌شود. 
تجلیل از فعالان فرهنگ رضوی در سایر کشورهای دنیا رویکردی است که در بخش بین الملل جشنواره نامه ای به امام رضا (ع) دنبال می‌شود. 
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران  دوازدهمین دوره  این جشنواره مردمی و پرمخاطب را هشتم مرداد ماه  با حضور برگزیدگان ایرانی و خارجی در ساری برگزار می‌کند. 
captcha