قربانعلی نعمتزاده مدیر مرکز پژوهشهای قرآن و علوم طبیعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران گفت: این مرکز با هدف مطالعه میانرشتهای قرآن و علوم طبیعی در بهار 1395 در پژوهشکده ژنتیک و زیستفناوری طبرستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری آغاز به کار کرد.
وی با بیان اینکه دبیرخانه مرکز پژوهشهای قرآن و علوم طبیعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری مستقر است، افزود: تا کنون سه کارگاه بین رشتهای با موضوعات مبانی فهم و تفسیر قرآن، رابطه حدیث و علوم تحربی و برداشتهای علمی از قرآن برگزار شد.
مدیر مرکز پژوهشهای قرآن و علوم طبیعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تصریح کرد: فراخوان مقالات و تک نگاشتههای قرآن و علوم تجربی، ارتباط مستمر با مراکز پژوهشی علوم اسلامی در قم و تهران، ارتباط با سایر مراکز فعال در مطالعات میانرشتهای، هدایت رسالهها و پایان نامههای تحصیلی تکمیلی به سمت مطالعات میان رشتهای با محوریت قرآن و علوم از دیگر فعالیت این مرکز است.
فعالیت بیش از 50 عضو و هیئت علمی در مرکز پژوهشهای قرآن و علوم طبیعی ساری
نعمتزاده وابسته بودن پژوهشهای قرآنی، به بودجه دولتی را آسیبزا دانست و اظهار کرد: بیش از 50 عضو و هیئت علمی در مرکز پژوهشهای قرآن و علوم طبیعی ساری فعال بوده و هزینه این مرکز از سوی اعضا پرداخت شده و این مرکز در انتظار بودجه دولتی فعالیت خود را معطل نمیکند.
وی ادامه داد: در این مرکز هر 15 روز دو تن از اعضای مرکز یکی از موضوعات دینی قرآن را با دلایل علمی اثبات میکنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: از مهمترین اهداف این مرکز پژوهشی ارتقای اساتید در طراز انقلاب اسلامی است تا دانشگاه بتواند با وجود این اساتید، دانشجویانی در طراز انقلاب اسلامی تربیت کند.
وی انجام طرحهای پژوهشهای بنیادی، کاربردی و توسعهای در زمینه بینرشتهای، تهیه دانشنامه علوم زیستی در قرآن، برگزاری سلسله نشستهای تخصصی در موضوعاتی از قبیل؛ مدل توسعه قرآن بنیان در کشاورزی، توسعه پایدار در کشاورزی با رویکرد قرآنی، آب و اهمیت آن در فرهنگ قرآنی، ارائه اخرین دستاورد علمی به گروه های تفسیری حوزه علمیه، مساعدت در تدوین الگوی تدریس برای درس تفسیر و... از اهداف این مرکز است.