کد خبر: 2772443
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مازندران:

سهم حوزویان از هجمه اطلاعات در دنیا مشخص نیست

گروه اندیشه: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مازندران ضمن اشاره به ضرورت درک درست از ظرفیت‌های حوزه علمیه، تصریح کرد: دشمن برخلاف گذشته با بهره‌گیری از فضای علمی و فضای مجازی و در قالب جنگ نرم رو‌درروی ما ایستاده است اما متأسفانه سهم حوزیان در هجمه اطلاعات در دنیا مشخص نیست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، حجت‌الاسلام علی غفاری، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مازندران صبح امروز، هشتم بهمن‌ماه در کارگاه پایان‌نامه‌نویسی طلاب سطح 3 مدارس علمیه مازندران در بابل با اشاره به اینکه اولین شورای پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران در کشور در مازندران شکل گرفت، گفت: از آنجایی که قرار است، ما مشعل هدایت را در دست بگیریم و خود نیز مشعل هدایت شویم، ان شا الله هُدىً لِلنَّاسِ در دستان ما پر فروغ بماند و این امر زمانی محقق می‌شود، که کلام ما طیب باشد.

وی با بیان اینکه اگر قرار باشد، بنیان ما مرصوص باشد این امر با تفکر در قرآن محقق خواهد شود، ادامه داد: امروز و در همه روزگار تنها راه رستگاری بشر رساندن زلال کلام وحی به مردم است که این امر به دست پیروان مکتب اهل بیت(ع) محقق خواهد شد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مازندران با اشاره به اینکه زبان آمار و آنچه که از آن بیان می‌شود در باب فعالیت‌های حوزه‌های علمیه خواهران، خوشحال کننده است، عنوان کرد: تاکنون بیش از 60 هزار نفر از طلبه‌های خواهر حوزه‌های علمیه فارغ‌التحصیل شدند و در زمان کنونی نیز 70هزار نفر در حال تحصیل در مدارس علمیه هستند.

وی با بیان اینکه بیش از سه هزار نفر طلبه خواهر در استان مازندران در حال کسب علم هستند، افزود: درک مسائل روز و درک نیاز جامعه از جمله ضروریات امر تبلیغ است.

غفاری ضمن اشاره به اینکه حرکت بیداری اسلامی در دنیا آغاز شده است، اظهار کرد: دشمن برخلاف گذشته با بهره گیری از فضای علمی و فضای مجازی و در قالب جنگ نرم رو در روی ما ایستاده است؛ بر اساس بررسی‌های صورت گرفته سرانه هر یک از انسان‌های روی زمین 8 گیگابایت اطلاعات از انواع و افکار مختلف است.

وی با اشاره به اینکه سهم حوزیان در هجمه اطلاعات در دنیا مشخص نیست، افزود: غالب این اطلاعات کیان جامعه را در نظر دارد، لذا نیاز است تا بیش از پیش در این زمینه کار و فعالیت شود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مازندران ضمن اشاره به ضرورت درک درست از ظرفیت‌های حوزه علمیه، تصریح کرد: بانوان نیمی از جمعیت جامعه و زیر ساخت اخلاق، فهم و درک جامعه را شکل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه رسالت حوزه‌های علمیه طبیب دوار بودن به معنای بیان و حل سوالات دینی است، افزود: حوزه‌های علمیه در خط مقدم درک اخلاق و فهم در جامعه هستند لذا باید آمدگی لازم در امور مختلف را داشته باشد.

غفاری با اشاره به اینکه دین اسلام توان پاسخ گویی به تمام افکار و نحله‌های دنیا را دارد، بیان کرد: راه دریافت این درک و اندیشه جز با تفکر و پژوهش در امر دین نیست، اما متاسفانه طلبه ما و آموزش و پرورش ما با امر پژوهش بیگانه هستند.

وی با بیان اینکه ما باید نیازها و سؤالات جامعه را در حوزه دین پاسخگو باشیم، گفت: ضرورت دارد ما به حوزه تحقیق و پژوهش خودمان نظامی خاص و علمی ببخشیم همان‌گونه که حوزه‌های علمیه با کمترین هزینه بیشترین دستاورد را داشت، امروز نیز حوزه‌های علمیه باید با تکنیک‌ها و علوم در این امر فعالیت بیش از پیش داشته باشد.

captcha