به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری غلامرضا عبدی، مدير ادارات،كارخانجات ستاد احيای استان مازندران روز گذشته، 14 مردادماه در نشست همانديشی كه با اعضای اتاق فكر و تعدادی از رسانهها كه در استانداری مازندران برگزار شد، گفت: در ابتدای انقلاب اسلامی ستاد امر به معروف و نهی از منكر به دستور امام(ره) با هدف برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی تشكيل شد كه در دو جناح يك از طريق ستاد احيا امر به معروف و نهی از منكر در ادارات و اماكن دولتی و ديگری توسط برادران سپاهی به اجرا درآمد.
وی افزود: در سالهای گذشته سپا پاسداران كار اجرای اين فريضتين را به ستاد احيا واگذار كرد و طرح توسعه امر به معروف و نهی از منكر را پيشنهاد داد.
عبدی تصريح كرد: در پی واگذاری فريضتين به ستاد احيا مقرر شد قلمرو ستاد گسترش يابد تا بتواند ماموريت واگذار شده را به نحو مطلوبی انجام دهد كه برگزاری چنين نشستها با سازمانها، نهادهای مردمی، اصناف، رسانهها و... برای حصول به اين مهم است.
وی هدف از نشست رسانه با ستاد احيا را اتصال زنجيره رسانه با اين ستاد دانست و افزود: رسانهها دارای سازوكارها و ظرفيتهايی مهمی و موثری هستند كه میتوانند بر مبنای سخن نبی اكرم(ص) «كلّكم راع و كلّكم مسؤول عن رعیّته» به همگانی كردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر كمك كنند.
در ادامه اين نشست حسين اعتصامی، مدرس دانشگاه گفت: بحث امر به معروف و نهی از منكر در فضای مجازی از نگاه يك فرصت خوب و مبارزه با منكرات اينترنتی قابل بحث است. ما بايد تلاش كنيم تا از همان نقطهای كه ترويج منكر میشود حضور داشته و پاسخ مناسبی در همان فضا ارائه كنيم.
وی از راهاندازی سايت فريضتين سخن گفت و افزود: ما به دنبال ايجاد شبكه هستيم تا به تمام ابهامات و منكرات اينترنتی پاسخ بدهيم.
یادآوری میشود که در ادامه اين نشست نمايندگان هفته نامه پيك شما، خبرگزاری فارس و خبرگزاری بينالمللی قرآن(ایکنا) به ايراد نظرات و ديدگاههای خود پرداختند.