کد خبر: 1398503
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱
با نیت برگزاری عزاداری امام حسین(ع)؛

چهاردهمین وقف جدید مازندران به ثبت رسید

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل، اظهارکرد: چهاردهمین وقف جدید استان مازندران در سال 93 با نیت برگزاری عزاداری امام حسین(ع)در این شهرستان به وقوع پیوست.

جعفر صفری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، از ثبت یک وقف جدید خبر داد و گفت: واقف خیر اندیش حیدر رضانژاد نودهکی زمین خود را با حضور در این اداره وقف کرد.

وی متراژ این موقوفه را 2هزار مترمربع اعلام کرد و گفت: این زمین به ارزش 300میلیون ریال در روستای قریه اسب‌ شورپی شهرستان بابل وقف شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل با اشاره به اینکه این موقوفه چهاردهمین وقف جدید استان مازندران در سال 93 است، اظهارکرد: اکثر نیات موقوفه‌های استان گرایش به سمت عزاداری سیدالشهدا(ع) داشته و این موقوفه نیز از این امر مستثنی نیست.

وی با اشاره به اینکه در فقه اسلامی وقف همواره به عنوان بحثی مهم مورد توجه بوده و ویژگی‌های منحصر به فردی دارد، افزود: یکی از راه‌های استمرار نیکوکاری و کمک به هم نوع، سنت حسنه «وقف» است که شخص واقف با وقف اموال و املاک خود برای امور خیریه و عام المنفعه، درآمد آن موقوفات را به امور خیریه اختصاص می‌دهد و مادام که آن موقوفه یا موقوفات باقی است، متولیان و متصدیان امر وقف موظف به اجرای نیات خیر واقف هستند.

captcha