به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران، سردار پاسدار کمیل کهنسال، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز، 24 فروردین در مراسم تکریم از مادران شهدای کوی اتحاد ساری با بیان اینکه فکر و اندیشه جهادی از حضرت زینب کبری(س) نشئت میگیرد، گفت: وقتی چنین شخصیتی بیش از 16 نفر از فرزندان، برادران و برادرزادههای خود را به دست شقیترین انسانهای روی زمین در سرزمین کربلا از دست داد، در لابهلای اسب دوانی آنها بر روی اجساد مطهر شهدا فریاد بر آورد: خدایا این قربانیهای قلیل را از ما بپذیر و در مجلس ابن زیاد میگوید: ما رَأیتُ إلَّا جَمِیلاً.
وی با بیان اینکه، امروز نسل اشقیا در سوریه مرتکب جنایتهای ضد بشری میشوند، افزود: به دار آویختن بچههای سه ساله، دریدن شکم، خوردن جگر جسدها با فریاد الله اکبر، سربریدن دستهجمعی علویان و قطعه قطعه کردن فرزندان در جلوی چشم والدین و تجاوز به ناموس مردم بیدفاع از جنایات این اشقیا است.
رئیس ستاد تدوین نقش مازندران و گلستان در دفاع مقدس با بیان اینکه دل مادران شهدا گنجینه اسرار است، گفت: مادر معظمه و مجاهده شهید سیدعلی دوامی که تولد، زندگی و شهادت فرزندش پر رمز و راز است، روایت میکند: سیدعلی بعد از شهادتش به او گفت «وقتی من آن لحظه بر زمین افتادم بر بالای سر من آمدند تا مرا به آسمانها ببرند، از من سئوال کردند از خدا چه میخواهی؟ گفتم من میخواهم دوباره زنده شوم و پای امام و رهبرم بجنگم و از اسلام و شرف و ناموسم دفاع کنم. یکباره احساس کردم مرا از اوج آسمان به زمین بازگرداندند.»
مادران شهدا چراغ راه، مشعل، پرچم، شاخص و قطب نمای مسیر زندگی هستند
وی با تأکید بر اینکه مادران شهدا چراغ راه، مشعل، پرچم، شاخص و قطب نمای ما در مسیر زندگی هستند تا راه را پشت سر امام و رهبر گم نکنیم، افزود: مادران و پدران شهدا ارزش تربت قبر امام حسین(ع) را دارند و تا زندهاند، باید قدر آنها را بدانیم.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه آرامش، عزت، شرف و ناموس ما در گرو خون شهدا، صبر و ایستادگی مادران شهدا است، اظهار کرد: شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس از دامان پاک و مطهر مادرانی پرورش حسینی یافتند و عاشورایی تربیت شدند که معرفت و شناخت عاشورایی و عشق حسینی را در جان فرزندان نهادینه کردند.
وی با تأکید بر اینکه مادران شهدا به حضرت امالبنین(س) اقتدا کردند، افزود: وقتی خبر اتفاقات کربلا به حضرت امالبنین(س) رسید، بعد از اینکه خبر شهادت حضرت ابوالفضل(ع) و سه فرزند دیگرش را به او دادند، ایشان سئوال کرد؛ از حسین فاطمه(س) بگوئید و وقتی خبر شهادت امام حسین(ع) را شنید آن وقت بود که خاک زمین را بر سر و صورت خود زدند، قطعا مادران شهدا هم وقتی خبر شهادت فرزندانشان را شنیدند گفتند؛ فدای راه حسین(ع).
مقام مادران شهدا در طول مقام زینب کبری(س) قرار دارد
این فرمانده دفاع مقدس با بیان اینکه مقام مادران شهدا در طول مقام عظما زینب کبری(س) قرار دارد، ادامه داد: مادران شهدا زینبوار فرزندانشان را به جبهههای نبرد بدرقه کردند و وقتی بدن بدون سر آنها را دریافت کردند، با دست خود آنها را درون قبر گذاشته و گفتند خدایا این قربانی را از ما قبول کن.
وی ادامه داد: در مراسمی از مادر سه شهید سؤال کردم، وقتی آخرین فرزند شما به شهادت رسید، شما چه حالی داشتید، با جملاتی زینبوار پاسخ داد: بعد از شهادت سومین فرزندم وقتی کاروان بسیجیان از شهرمان به جبهه اعزام میشدند جلوی کاروان اسپند دود میکردم و غبطه میخوردم ای کاش فرزند دیگری داشتم تا با کاروان همراه میشد.
لازم به ذکر است، مراسم عزاداری وفات حضرت امالبنین(س) و همچنین تکریم مادران شهدا با حضور سردار کهنسال، سردار شمشیربند، مادر گرانقدر سرداران شهید حاج سیدعلی دوامی و خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران و مردم قدرشناس در تکیه حضرت ابوالفضل(ع) کوی اتحاد ساری با شکوه و معنویت خاصی برگزار شد.