کد خبر: 4314949
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱

حمایت کمیته امداد مازندران از ۲۰ هزار دانش‌آموز

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران از حمایت این نهاد از بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز در این استان خبر داد.

اسماعیل آرامجان، معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام(ره)مازندرانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، اسماعیل آرامجان، معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران با گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، از حمایت این نهاد از بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز در این استان خبر داد.
 
وی افزود: هم‌اکنون ۲۰ هزار و ۶۰ دانش‌آموز در استان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند که از این تعداد، ۱۰ هزار و ۵۴۳ دانش‌آموز دختر و ۹ هزار و ۵۱۷ دانش‌آموز پسر هستند.
 
آرامجان با اشاره به توزیع مقاطع تحصیلی دانش‌آموزان تحت حمایت بیان کرد: چهار هزار و 370 نفر در مقطع ابتدایی اول، پنج هزار و 53 نفر در مقطع ابتدایی دوم، پنج هزار و 528 نفر در متوسطه اول و پنج هزار و 109 نفر در مقطع متوسطه دوم  به تحصیل مشغول هستنند.
 
معاون امور فرهنگی کمیته امداد مازندران همچنین از شناسایی حدود ۸۴۰ دانش‌آموز نخبه در زمینه‌های علمی، قرآنی، فرهنگی، ورزشی، هنری و حوزه اختراعات و نوآوری خبر داد و گفت: حمایت ویژه از این دانش‌آموزان در دستور کار کمیته امداد قرار دارد. 
 
وی در ادامه با اشاره به موفقیت دانش‌آموزان مستعد تحت حمایت در آزمون‌های ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری، ۶۳ دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس سمپاد و نمونه دولتی حضور دارند.
انتهای پیام
نویسنده:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
captcha