کد خبر: 4294117
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰

بهره‌برداری از ۲۱۱ واحد مسکونی طی هفته بهزیستی در مازندران

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اقدامات حمایتی و توانمندسازی مددجویان گفت: همزمان با هفته بهزیستی، ۲۱۱ واحد مسکونی و ۹۶ طرح خوداشتغالی برای مددجویان به بهره‌برداری می‌رسد.

فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندرانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بهزیستی مازندران، فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران با تشریح ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی هفته بهزیستی اظهار کرد: همزمان با چهل‌وپنجمین سالگرد تأسیس سازمان بهزیستی کشور، برنامه‌های گسترده فرهنگی، آموزشی و اجتماعی با شعار «با هم برای به زیستن؛ مشارکت امروز، توانمندسازی فردا» از ۲۵ تا ۳۱ تیرماه جاری در سراسر استان برگزار می‌شود.

وی گفت: برگزاری آیین تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و عطرافشانی گلزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدا، بازدید و تجلیل از نخبگان و نام‌آوران تحت پوشش بهزیستی، دیدار با نماینده ولی‌ فقیه، ائمه جمعه و مشارکت در نماز عبادی‌ ـ‌ سیاسی جمعه از جمله محور‌های فرهنگی این هفته است.

بریمانی افزود: برپایی نمایشگاه صنایع دستی و دستاورد‌های جامعه هدف، برگزاری نمایشگاه عملکرد بهزیستی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با سازمان‌های مردم‌نهاد و مراکز همکار، تور رسانه‌ای و نشست پرسش و پاسخ با اصحاب رسانه برای تبیین ابعاد خدمات و دستاورد‌های بهزیستی استان نیز از دیگر برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی هفته بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی مازندران همچنین از سخنرانی مدیران بهزیستی شهر‌های استان در پیش از خطبه‌های نماز جمعه و برپایی میز خدمت در مصلاها به‌عنوان بخش مهمی از ارتباط مستقیم با مردم و اطلاع‌رسانی شفاف نام برد.

وی با اشاره به اقدامات حمایتی و توانمندسازی مددجویان نیز گفت: همزمان با هفته بهزیستی، ۲۱۱ واحد مسکونی و ۹۶ طرح خوداشتغالی برای مددجویان به بهره‌برداری می‌رسد و این اقدامات، گامی مهم در راستای بهبود کیفیت زندگی گروه‌های هدف است.

بریمانی از افتتاح مراکز جدید مشاوره و خدمات روان‌شناختی در شهر‌های ساری، بابل، آمل و نکا و راه‌اندازی مرکز روزانه توانبخشی و آموزشی تلفیقی در گلوگاه و مرکز توانمندسازی بانوان بهبودیافته در ساری خبر داد و افزود: سه مرکز مثبت زندگی نیز همزمان با این هفته در قائم‌شهر، بابلسر و نوشهر فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی مازندران در پایان با تأکید بر اهمیت توسعه عدالت اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی بهزیستی، با هدف افزایش همبستگی، ارتقای نشاط اجتماعی و توانمندسازی مددجویان و خانواده‌های آنان پیش‌بینی و اجرا می‌شود.

انتهای پیام
captcha