کد خبر: 4290330
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
آیت‌الله محمدی‌لائینی:

ملت ایران هرگز زیر بار ظلم نخواهد رفت

نماینده ولی ‌فقیه در مازندران با بیان اینکه منطق اسلام، مبارزه با ستم و دفاع از مظلومان است، گفت: ملت ایران هرگز زیر بار ظلم و زور نخواهد رفت.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، شامگاه یکشنبه، اول تیرماه در مراسم هفتمین روز شهادت پرویز عباسی آریمی و خانواده ایشان از شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونستی که در شهرستان سوادکوه شهر پل سفید برگزار شد، اظهار کرد: دشمنان ما، رژیم صهیونی و اربابش آمریکا که از صبح یکشنبه برخی از مراکز هسته‌ای ما را برخلاف قوانین حقوقی بین‌المللی و‌ام‌پی‌تی بمباران کرده و مستقیم وارد جنگ شده، ظالم و زورگو هستند.

وی افزود: موجودیت رژیم صهیونی در ۷۵ سالی که شکل گرفته غاصبانه است، چراکه کشور و سرزمین دیگران را با بیرون انداختن ملتش با وضع فجیع تصاحب کردند.

محمدی‌لائینی با اشاره به سانسور خبری عملیات قهرمانانه سپاه در اسرائیل تصریح کرد: اسرائیل طی دو سال اخیر بیش از ۵۰ هزار انسان، ۱۸ هزار کودک، زن و غیرنظامیان بی‌گناه را در بیمارستان، خیمه‌گاه و صف غذا کشته و آواره کرده است. 

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: آنچه که طی ۱۰ روز اخیر در کشور ما انجام و منجر به شهادت ۳۰ نفر مازندرانی در شهر‌های دیگر شده است، مصداق بارز از ظلم رژیم صهیونیستی است. اکثر این افراد به‌صورت خانوادگی شهید شدند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به زورگویی رژیم صهیونی بیان کرد: در پاسخ به اسرائیل که می‌گوید شما دانش و صنعت هسته‌ای نداشته باشید! باید گفت مگر صنعت هسته‌ای فقط سلاح هسته‌ای است؟ غنی‌سازی هزاران کاربرد دیگر در بخش کشاورزی و صنعت دارد.

وی با بیان اینکه مذاکره یک اقدام ظاهری بوده و هدف تحمیل خواسته خودشان است، افزود: اکنون معلوم شد مذاکره‌ای که قرار بود پنجمین مرحله آن برگزار شود تنها یک پوشش بوده و در همین زمان اسرائیل با چراغ سبز آمریکا حمله را شروع کرد.

محمدی‌لائینی گفت: رژیم صهیونیستی خودشان سلاح هسته‌ای دارند به ما می‌گویند شما از هسته‌ای برای به‌کارگیری دانش غیر از حوزه ساخت سلاح هم استفاده نکنید، خود اسرائیل کثیف بیش از ۲۰۰ کلاهک اتمی دارد.

وی جنگیدن با ظالم و نرفتن زیر بار ظلم را منطق دین اسلام دانست و تصریح کرد: تشییع جنازه شهدای ما تبدیل به حمایت از مظلوم و محکوم کردن ظالمان شده است؛ ما دانشمندان و دانش هسته‌ای را از آمریکا و اسرائیل نگرفتیم، در تحریم مطلق با اقتدار به اوج از قدرت و علم رسیدیم.

محمدی‌لائینی با اشاره به پرتاب بیش از ۴۰ موشک در صبح یکشنبه با قدرت اصابت به ۸۰ هدف اظهار کرد: ما روزی محتاج سیم خاردار بودیم، در حالی که صدامیان و بعثیان را مجهز به انواع سلاح‌ها کرده بودند.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: عده‌ای ناآگاه و خودفروخته ایرانی و اتباع بسیاری از عملیات‌های جنایتکارانه را بر علیه ما انجام می‌دهند، هر کسی امروز برای اسرائیل مزدوری کرده و به نفعش چه اقدامی، پیامی و شعاری انجام بدهد در تمام جنایات ۷۵ ساله این رژیم غاصب شریک است و چقدر انسان باید بیچاره و کم عقل باشد که کشور خودش را به بیگانه بفروشد و در ازای پول خود را در تمام خون‌های ریخته شده شهدا شریک کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تمجید از صلابت رهبری و هوشیاری مردم افزود: همه باید با وحدت و وفاداری دفاع جانانه کنیم و زیر بار ظلم نرویم. 

محمدی‌لائینی تأکید کرد: پیروزی از آن ماست، ظالمان ریشه‌کن خواهند شد، این وعده خداست که اگر مؤمنان در میدان صبر و استقامت داشته باشند خدا آنان را پیروز خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha