کد خبر: 4282991
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰
علی رئیس‌الساداتی بیان کرد:

مبارزه با فساد و دیپلماسی فعال؛ از ویژگی‌های بارز شهید جمهور فقید

برادر آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور فقید، مبارزه با فساد، دیپلماسی فعال و حمایت از مقاومت را از ویژگی‌های شهید جمهور عنوان کرد.

علی رئیس السادتی، برادر رئیس‌جمهور فقید،به گزارش ایکنا، مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت رئیس‌جمهور شهید، امروز 27 اردیبهشت ماه با حضور مقامات، مسئولان و مردم در ساری برگزار شد.
 
در این مراسم سالگرد، علی رئیس السادتی، برادر رئیس‌ جمهور فقید، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و قدردانی از حضور شرکت‌کنندگان، به بیان ویژگی‌ها و خدمات شهید رئیسی پرداخت.

مبارزه با فساد و توجه به تولید

برادر آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور فقید، با اشاره به سوابق شهید رئیسی در بازرسی کل کشور و قوه قضاییه، مبارزه با فساد را از جمله ویژگی‌های بارز ایشان برشمرد.
 
وی همچنین به تلاش‌های شهید رئیسی برای فعال‌سازی کارخانجات و واحد‌های تولیدی معطل مانده اشاره کرد و این اقدامات را در راستای رونق اقتصادی کشور دانست.

دیپلماسی فعال و حمایت از مقاومت

وی دیپلماسی فعال شهید رئیسی در منطقه و جهان را مورد تأکید قرار داد و سخنرانی ایشان در سازمان همکاری اسلامی در جده و نیز بلند کردن قرآن مجید در سازمان ملل متحد از جمله جلوه‌های این دیپلماسی برشمرد.
 
برادر رئیس‌ جمهور، حمایت از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و به اهتزاز درآوردن تصویر ایشان در سازمان ملل را نشانه حمایت شهید جمهور از مقاومت و پاسداشت خون شهدا دانست.

تقدیر رهبری و ویژگی‌های دولت سیزدهم

برادر رئیس‌ جمهور با اشاره به تجلیل‌های مکرر مقام معظم رهبری از شهید رئیسی، شجاعت در تصمیم‌گیری، خستگی‌ناپذیری، امیدبخشی، اعتماد به جوانان و مبارزه با فساد را از جمله ویژگی‌های دولت سیزدهم برشمرد.
 
وی در پایان سخنان خود، ابراز امیدواری کرد که دولت جدید نیز راه شهید رئیسی را ادامه دهد و برای خدمت به مردم تلاش کند.
 
 
انتهای پیام
captcha