کد خبر: 4282040
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
در سال ۱۴۰۳؛

۷۷۲ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد مازندران اهدا شد

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت: با هدف ترویج ازدواج آسان و حمایت از خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد مازندران، ۷۷۲ سری جهیزیه به نوعروسان این استان در سال گذشته اهدا شد.

فاطمه اسدی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمویمی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران ، فاطمه اسدی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت: با هدف ترویج ازدواج آسان و حمایت از خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد مازندران،۷۷۲ سری جهیزیه به نوعروسان این استان در سال گذشته اهدا شد.

وی با بیان این‌که اهدای جهیزیه یکی از برنامه‌های کمیته امداد برای تقویت بنیان خانواده‌ است، افزود: اقلام جهیریه شامل یخچال، لباسشویی، اجاق‌گاز، تلویزیون و جاروبرقی است که در مجموع هزینه‌های جهیزیه  در سال گذشته بالغ بر۲۸ میلیاردو سیصد میلیون تومان بوده است.

اسدی بیان  کرد: ۱۵۸ سری جهیزیه نیز برای ازدواج مجدد بانوان تحت حمایت این نهاد اهدا شده است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امدادامام(ره) مازندران با بیان اینکه علاوه بر اهدای جهیزیه، این نهاد خدمات مشاوره‌ای و دوره‌های آموزشی برای زوج‌های جوان را نیز در برنامه دارد تا ازدواج آگاهانه و پایدار را ترویج کند، خاطرنشان کرد: با قدردانی از خیران و نیکوکاران استان باید بگویم که هدیه ازدواج پسران نیز به ۲۲۹ نفر به مبلغ ۴ میلیارد و 500 میلیون تومان پرداخت شد.

وی اظهار کرد: تلاش‌های کمیته امداد همچنان به منظور کاهش صف نوبتی جهیزیه ادامه دارد، با این امید که تا پایان سال، این صف به صفر برسد.

انتهای پیام
captcha