سیداحمد میریان، قاری و داور مسابقات قرآن کریم در جریان مرحله نهایی دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان مازندران که در دارالقرآن امیرالمؤمنین(ع) ناحیه 2 ساری برگزار شد، در گفتوگو با ایکنا از مازندران با اشاره به رشد چشمگیر متسابقان قرآنی در آموزش و پرورش، بر لزوم توجه بیشتر نهادها و سازمانها به این افراد تأکید کرد.
وی با بیان اینکه بسیاری از نهادها، رسالت خود را تنها محدود به برگزاری یک مسابقه در طول سال میدانند، افزود: متأسفانه متسابقان قرآنی، پس از مسابقات رها میشوند و هیچ توجهی به آنها نمیشود. این در حالی است که معلمان با جذب نخبگان قرآنی در آموزش و پرورش، میتوانند دانشآموزان قرآنی به جامعه معرفی کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ساری اظهار کرد: مسئولان آموزش و پرورش باید با برگزاری دورههای مختلف، سطح علمی و مهارتی معلمان و دانشآموزان قرآنی را ارتقا دهند و توجه بیشتری به نخبگان قرآنی داشته باشند.
میریان خواستار افزایش سهمیه جذب نخبگان قرآنی در آموزش و پرورش و برگزاری کارگاههای آموزشی برای جذب افراد جدید شد و گفت: باید از دل کلاسهای قرآنی آموزش و پرورش پدیدههایی معرفی شوند که در سالهای آتی منشأ اثر باشند.
میریان در بخش دیگری از این گفتوگو به کلیت مسابقات قرآن در کشور اشاره کرد و با بیان اینکه کسب رتبه اول از سوی یک نفر در چند نهاد، باعث میشود که فرصت برای دیگران محدود شود، خواستار ایجاد کمیتهای برای شناسایی شرکتکنندگان در مسابقات مختلف شد.
این داور بینالمللی قرآن با تأکید بر اینکه این مشکل در مسابقات اوقاف نیز وجود دارد، تصریح کرد: افرادی که در مسابقات کشوری رتبه کسب میکنند، نباید در مسابقات سالهای آینده شرکت کنند تا فرصت برای دیگران فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه در مسابقات اوقاف هم شاهد حضور تکراری شرکتکنندگان هستیم، بیان کرد: کسانی که از سطح متوسط به بالا برخوردارند با این فرض که اگر با نفرات برتر رقابت کنند شانسی برای کسب رتبه ندارند، از شرکت در مسابقات خودداری میکنند که این مسئله انگیزه آنها را کم میکند.
میریان راهحل این مشکل را تلاش بیشتر افراد با سطح متوسط برای ارتقای سطح خود دانست.
انتهای پیام