محمدرضا یوسفیمهر، رئیس جهاددانشگاهی مازندران در گفتوگو با ایکنا از مازندران ضمن تبریک ایام دهه کرامت اظهار کرد: نشست هماندیشی چهرههای قرآنی استان با همکاری دانشگاه مازندران و ادارهکل تبلیغات اسلامی استان، به همراه تقدیر از مفاخر، نخبگان و ممتازان قرآنی استان مازندران، ۱۶ اردیبهشتماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن کنفرانس دانشگاه مازندران برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این نشست دارای دو بخش است، افزود: در بخش اول برنامه به بیان موانع و راهکارهای گسترش فعالیتهای قرآنی استان پرداخته میشود و در بخش دوم از برخی نخبگان، ممتازان و مفاخر قرآنی که از سوی دستگاههای مختلف معرفی شدهاند، تجلیل میشود.
رئیس جهاددانشگاهی مازندران اظهار کرد: قرآن کریم، کتاب مقدس اسلام و سرشار از آیاتی است که درباره توجه خداوند به خلقت، هدایت انسانها به راه راست، اخلاق و ارزشهای انسانی، احکام شرعی، فضیلتها و برکات دینی سخن میگوید. قرآن بهعنوان یک کتاب با ارزش و اثرگذاری فراوان، برای مسلمانان یک منبع اصلی برای برداشت از مفاهیم دینی و راهنمایی در زندگی است.
وی افزود: همه ساله سنت حسنه دیدار نوروزی جامعه قرآنی به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) که از مجموعههای جهاددانشگاهی هستند، در دفتر مرکزی خبرگزاری برگزار میشود که در این راستا امسال قرار شد این برنامه را نیز همراه با تجلیل از مفاخر، نخبگان و ممتازان قرآنی با همکاری دستگاههای فرهنگی ـ قرآنی در سطح استان اجرا کنیم.
یوسفیمهر با بیان اینکه خبرگزاری ایکنا بهعنوان تنها خبرگزاری تخصصی قرآن کریم، باید محلی برای وفاق و همدلی جامعه بزرگ قرآنی کشور باشد، تصریح کرد: این دیدارها میتوانند به ما نشان دهند که چگونه میتوانیم در زندگی روزمره خود اصول و ارزشهای قرآنی را بهکار ببندیم و بهعنوان یک مسلمان، نمونههای الگوساز از مفاخر قرآنی را دنبال کنیم.
وی شناسایی نخبگان قرآنی استانی اعم از استادان حوزه و دانشگاه، فعال در زمینه قرآن، قراء ممتاز، مبتهلان، مدیران نهادهای قرآنی استانی، مدیران مؤسسات قرآنی و تقدیر از ایشان، زمینهسازی برای همگرایی هر چه بیشتر فعالیتهای قرآنی، فرصتسازی برای عقد تفاهمنامههای همکاری دو و یا چندجانبه در زمینه فعالیتهای قرآنی، نهادسازی فرابخشی و بینبخشی در زمینه سیاستگذاری و اجرای فعالیتهای قرآنی در سطح استان با محوریت جهاددانشگاهی، دید و بازدید نوروزی جامعه قرآنی و معرفی مفاخر قرآنی بهعنوان الگوهای تأثیرگذار برای جوانان را از اهداف و ضرورت اجرای این طرح برشمرد.
یوسفیمهر بیان کرد: مفاخر قرآنی از آن دسته از اشخاص هستند که عمق و شور حضور خداوند در زندگی خود را فراگرفتهاند. آنها نه تنها بر روی تحقق معنایی و عملیاتی قرآن تأکید دارند، بلکه با شخصیتهای الگوساز این کتاب مقدس دلسوزانه مطالعه و مشوقانه در طول تاریخ اسلام، نمونههای برجسته از عمل و زندگی مبنی بر پیروی از قرآن را به ارمغان آوردهاند.
وی افزود: دیدار با مفاخر قرآنی استان، فرصتی منحصر بهفرد است که به ما این امکان را میدهد با این شخصیتهای پرافتخار و الهامبخش، درباره قرآن کریم و تأثیر آن در زندگی شخصی و اجتماعی آنها بیشتر بدانیم؛ درواقع این دیدارها میتواند برای ما بهعنوان افرادی که خود را مسلمان میدانیم، منبعی از الهام و تحول شخصی باشد.
یوسفیمهر گفت: از طریق شناخت نزدیک اهالی قرآن با مفاخر قرآنی استان میتوانیم از تجارب آنان در حوزه فهم قرآن کریم، تلاشهایشان برای پیروی از آن و نیز رویکردها و راهبردهایشان در زندگی بهرهبرداری کنیم.
وی ضمن تقدیر از سرپرست و معاونت فرهنگی دانشگاه مازندران به جهت همکاری و همراهی در اجرای این رویداد فرهنگی بیان کرد: شایسته است از مدیرکل تبلیغات استان مازندران، بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر حوزه علمیه مازندران، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی، مدیرکل کمیته امداد، مدیر مهد قرآن استان و نیز رئیس مهد قرآن کشور، مدیرعامل اتحادیه قرآنی، مشاور قرآنی استاندار مازندران و اوقاف و امور خیریه استان، رئیس صداوسیما تبرستان که در اجرای این رویداد همکاری دارند، تشکر کنم.
انتهای پیام