کد خبر: 4280317
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰

قریب 6 هزار بیمار صعب‌العلاج تحت حمایت کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: پنج هزار و ۹۰۰ بیمار صعب‌العلاج تحت حمایت کمیته امداد هستند.

میثم معافی، مدیر کل کمیته امداد امام(ره) مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام(ره) مازندران، میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) و فاطمه اسدی، معاون حمایت و سلامت خانواده، با ذوالفقار تقوی مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران دیدار کردند. 

در این دیدار میثم معافی، مدیر کل کمیته امداد امام(ره) مازندران با تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) و گرامی‌داشت یاد و خاطره معلم شهید استاد مرتضی مطهری، گفت: مشکلات معیشتی و فشارهای روحی و روانی، مشکلات و بیماری‌های جسمی در جامعه زیاد شده است و این موضوع نیاز به پشتیبانی از سوی سازمان‌های مانند کمیته امداد و بیمه سلامت دارد.

وی با اشاره به این‌که ۵۹۰۰ بیمار صعب العلاج  تحت حمایت کمیته امداد هستند افزود: در راستای هماهنگی و هم‌افزایی در ارائه خدمات درمانی بیشتر به نیازمندان به ویژه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیازمند کمک بزرگی از سوی ارگان‌های تخصصی مانند بیمه سلامت هستیم.

معافی با اشاره به تشکیل کارگروه مشترک بین دو سازمان کمیته امداد و بیمه سلامت استان مازندران جهت اتخاذ تصمیمات قوی و برنامه ریزی های درست در آینده، بیان کرد: باید ساختاری و دائمی در کنار هم در خدمتگذاری به نیازمندان و محرومان تلاش کنیم.

ذوالفقار تقوی، مدیر کل بیمه سلامت استان نیز در این دیدار اظهار کرد: هدف ما در بیمه سلامت رسیدگی به اقشار کم برخوردار است و ما در خدمت کمیته امداد هستیم تا به مستحق‌ترین افراد جامعه خدمات ارائه دهیم.

وی افزود: هر مسئولی که بتواند خدمت بهتری به مردم بدهد، عاقبت بهتری برای خود رقم خواهد زد.

تقوی بیان کرد: با همه کمبودها در کنار کمیته امداد امام خمینی (ره) تلاش می‌کنیم تا بهترین خدمات را مخصوصاً در بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج ارائه دهیم و این میسر نمی‌شود مگر با همین نشست‌ها و برنامه‌ریزی درست تا چالش‌های موجود رفع گردد.

انتهای پیام
captcha