کد خبر: 4274954
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶

بازدید ۵۴۱ هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین‌ماه حدود ۵۴۱ هزار مسافر نوروزی از آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه این استان بازدید کردند، گفت: در این ایام حدود ۱۵ هزار نفر در سوئیت‌ها و زائرسرا‌های بقاع متبرکه استان مازندران اسکان داشتند.

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندرانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حیدری‌جناسمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در سخنانی با اشاره به اجرای طرح نوروزی آرامش بهاری در بقاع متبرکه استان اظهار کرد: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با ایام عید نوروز تلاش شد علاوه بر حضور مسافران نوروزی حرمت این ایام در اماکن مذهبی حفظ شود.
 
وی با بیان اینکه با تمهیدات صورت گرفته طرح نوروزی آرامش بهاری امسال در ۳۳۰ امامزاده و بقاع متبرکه مازندران اجرا شد، افزود: در قالب طرح آرامش بهاری، تمام زائرسرا‌ها و سوئیت‌های امامزادگان مازندران از مسافران نوروزی استقبال کردند و در همین راستا خیمه‌های معرفت با هدف سرگرمی مسافران و انجام فعالیت‌های فرهنگی و بازارچه‌های شمیم خدمت با هدف فروش محصولات و صنایع دستی بانوان استان در محوطه بقاع متبرکه شاخص مازندران برپا شد.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اجرای مراسم تحویل سال نو را یکی از برنامه‌های شاخص طرح آرامش بهاری در استان برشمرد و بیان کرد: حدود ۲۲ هزار نفر از مسافران و گردشگران نوروزی و همچنین بومیان منطقه در لحظه تحویل سال نو در محل بقاع متبرکه حضور داشتند.
 
وی با اشاره به اینکه از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین‌ماه حدود ۵۴۱ هزار مسافر نوروزی از آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان مازندران بازدید کردند، گفت: در این ایام حدود ۱۵ هزار نفر در سوئیت‌ها و زائرسرا‌های بقاع متبرکه استان مازندران اسکان داشتند.
انتهای پیام
captcha