کد خبر: 4273842
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
در سال ۱۴۰۳ انجام شد

ایجاد ۲۷۷ فرصت شغلی برای مددجویان چالوسی

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان چالوس گفت: طی یک سال گذشته ۲۷۷ فرصت شغلی با مبلغ ۳۳ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان در چالوس ایجاد شده است. 

اجرای ۲۷۷ فرصت شغلی برای نیازمندان چالوسیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، احمد عاشوریان، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) چالوس اظهار کرد: کسب و کار‌های خرد قادر هستند که در زمینه‌های ایجاد شغل، نوآوری در عرضه محصولات در اقتصاد مردمی کشور‌ها تنوع و تأثیرگذاری زیادی داشته باشند. 
 
وی افزود: رونق کسب و کار‌های کوچک می‌تواند باعث حفظ و افزایش سطح اشتغال پایدار کشور و کاهش فقر و نرخ بیکاری  مددجویان، کمک به توزیع عادلانه ثروت و کاهش شکاف طبقاتی، افزایش سطح درآمد ملی و توسعه اقتصاد شود.
 
عاشوریان بیان کرد: با همین رویکرد در سال گذشته ۲۷۷ فرصت شغلی با مبلغ ۳۳ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان در سرفصل‌های خدماتی، کشاورزی، دامداری، صنفی، صنعتی و... در چالوس ایجاد شده است. 
 
وی یادآور شد: در شهرستان چالوس دو هزار و ۹۳۰ خانوار تحت حمایت هستند و از مزایای این نهاد بهره‌مند می‌شوند.
انتهای پیام
captcha