
به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیتالله
محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز 28 بهمنماه در دیدار با محمد صادق رضایی، رئیس علوم پزشکی مازندران و اعضای هیئت رئیسه، اظهار کرد: شخص اول مجری استان خودش از خانواده سلامت و درمان است از این رو تصمیمات سکانداران دانشگاه علوم پزشکی از یک حمایت و پشتوانه خوبی برخوردار هست.
وی، حل همه معضلات موجود را آرمانگرایی غیرمنطبق با واقعیات دانست و افزود: به مقداری که ظرفیت و استعدادهای ما اجازه میدهد میتوانیم استفاده بهینه داشته و حداقل سرمایهها و امکانات را ضایع نکنیم که تضییع اینها خود یک آسیب است.
محمدی لائینی تصریح کرد: یکی از بهترین سرمایهها رضایتمندی است، یعنی اگر ۲۳ هزار نفر از اعضای خانواده جامعه هدف شما رضایت داشته باشند، کار پیش میرود.
نماینده ولی فقیه در مازندران تأکید کرد: در حوزه پرستاری نیاز به جذب پرستارانی داریم که در ایام کرونا آمدند خدمت کردند؛ اینها تربیتیافتگان ما هستند که نباید به خارج از کشور بروند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: تعرفهها را باید بهینه و عادلانه کنیم، در اخذ مطالبات از شرکتهای بیمهای و تأمین اجتماعی هم جدی باشید، نباید فشار روی
خانواده و بیماران باشد، از این رو تعرفهها باید جدی گرفته شود. بنده از خیلی وقت پیش خواستار واقعیتر شدن آن هستم.
این مسئول عنوان کرد: مسئله جمعیت را هم باید خیلی جدی بگیریم، مازندران در این زمینه انتهای جدول است، مسئله ناباروری و درمان نازاییها مهم است، افرادی مشتاق بوده، اما نیاز به درمان دارند.
وی افزود: در بابل بیمارستان تخصصی درمان ناباروری لنگ حدود ۱۰ الی ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است، برای تنها بیمارستان تخصصی درمان نازایی در کشور این مسئله باید در نظر گرفته شود.
محمدی لائینی با تأکید بر ارائه مشوقهای مادی و معنوی برای زاد و ولد و
فرزندآوری، گفت: سقط جنین هم یک مسئله غیرانسانی است که باید جلویش گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه بخش فرهنگی و ارزشی دانشگاه را هم حتماً جدی بگیرید حتی این دو بخش باید دو معاونت جدا باشد، تصریح کرد: برای ما فرهنگ یک اصل و یک واقعیت است، گاهی بهنظر میرسد که گوهری آلوده بهنظر میرسد فضای دانشگاه اینطور نباشد که برای رسیدن به گوهر علم به هزار گرفتاری و آلودگی تن دهند، باید دانشجویان از نظر روحی و روانی سالم نگه داشته شوند.
این مسئول اظهار کرد: دانشجویان بینالمللی هم نیاز به توجه دارند، نگاه به آنان فقط مادی نباشد، اینها بعداً مروج نظام سلامت و درمان خواهند بود نیاز به مراقبت ویژه اخلاقی و فرهنگی دارند.
وی خاطرنشان کرد: از ظرفیت خیرین استفاده کنید، انگیزه و تلاش جهادی شما باید به جمع ۲۳ هزار نفری شما برسد.
محمدی لائینی، اظهار کرد: بحث دوگانگی درمان و آموزش نیز معضل است و باید روی آن فکر کرد، حوزه بهداشت خیلی مهم است. بسیاری از معضلات همچون پسماند، کود و سم و ... نیاز به نظارت مستقیم و غیرمستقیم شما دارد.
انتهای پیام