
به گزارش ایکنا از مازندران، سردار
محمد زهرایی، رئیس بسیج سازندگی کشور، شامگاه چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه، در نشست خبری که در سپاه کربلای مازندران برگزار شد، ضمن تبریک
دهه فجر، اظهار کرد: طرح «لبیک یا امام» بعد از طوفانالاقصی و اتفاقاتی که برای مردم غزه افتاد، این طرح از سوی سازمان بسیج مستضعفین به صورت مردم پایه توسط کنشگران و
گروههای جهادی با تشکیل قرارگاه شهید شاکری برای بازسازی، مرمت مسکن، راه، مساجد و معابر آسیبدیده تشکیل شد.
وی افزود: قرارگاه شهید شاکری ادامهدهنده راه این شهید است و به صورت جهادی اداره میشود و استانها هر کدام یک نماینده جهادی داشته و در یک ستاد کوچک کمکهای نقدی و غیر نقدی با هماهنگی سایر نهادها جمعآوری میشود. این قرارگاه در یک هماهنگی بعد از آتشبس نیز اقدام جدیدی را در دستور کار خود قرار داده است.
زهرایی تصریح کرد: استان مازندران طی ۸۰ روز از شروع جمع آوری کمک مردمی به جهت داشتن شبکه منسجم و پیگیر، مبلغ ۲۷ میلیارد تومان کمک نقدی جمع آوری کرد که در میان همه استانها رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
وی با تأکید بر اینکه باید تنور کمک به جبهه مقاومت و مقابله با استکبار گرم بماند، افزود: مردم ایران ثابت کردند در این تنگنای اقتصادی با بصیرت و نوعدوستی و احساس همدردی، در میدان هستند.
رئیس بسیج سازندگی کشور گفت: دولت چهاردهم که روی کار آمد، علاوه بر پیگیری اقدامات سابق مثل طرح بسیج آبرسانی روستایی با آب سالم و پایدار، تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ روستا از آب شرب پایدار متنعم شدند. همچنین طرحی را در دولت شهید رئیسی با عنوان «از آبخیز تا جالیز» شروع کردیم که پس از شهادت شهید رئیسی نیز در دولت چهاردهم ادامه یافت و تاکنون بیش از ۹۰۰ پروژه به اتمام رسیده است و ۴۰۰ رشته قنات در این مدت کوتاه به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: در طرح ساخت ۴۰ هزار مسکن با کمک بنیاد مسکن و کمیته امداد امسال در نظر داریم ۲۰ هزار مسکن مددجویی افتتاح کنیم.
این مسئول با بیان اینکه ۱۹ میلیون متر مربع راه روستایی در یک سال افتتاح شد، گفت: ۵ هزار کیلومتر روستاهای استان آسفالت ندارد. استان مازندران در راه روستایی بسیار ضعیف است و فاصله معناداری با دیگر استانها دارد.
وی با بیان اینکه ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور داریم، افزود: ۳۰ هزار گروه جهادی پایگاه محور، محله محور و مسجد محور در کشور وجود دارد که از این تعداد، ۲ هزار گروه جهادی ویژه هستند که منتظر حمایت نمانده و پروژه را معطل بودجه نمیکنند. ۳۰ هزار گروه جهادی دیگر یا عادی هستند یا فعال این ۳۰ هزار گروه جهادی همه تخصصی هستند.
زهرایی درباره نحوه ورود به گروههای جهادی، گفت: گروه ابتدا در سامانه اطلس ثبت نام میشود بعد از مدتی مجوز و حساب حقوقی میگیرد و بعد از گذشت زمانی از فعالیت خود از عادی به فعال تبدیل و پس از دریافت گواهی صلاحیت اگر تعداد افراد گروه ۵۰ نفر باشند و بتوانند در یک منطقه مستقر شوند و با مردم آن منطقه زیست کنند، به گروه ویژه ارتقا پیدا میکنند.
محمدمهدی اقبالپور، رئیس بسیج سازندگی مازندران در ادامه گفت: بسیج سازندگی در قالب چهار قرارگاره سازندگی اقدامات خود را انجام میدهد، گفت: در حال حاضر قرارگاه اقتصاد مقاومتی رشد و توسعه شایانی داشته است. استان مازندران تاکنون ۲ میلیون کارآفرین دارد.
وی با بیان اینکه ۲۵۰ کیلومتر راه در استان در دهه فجر افتتاح میشود، افزود: ۵ هزار گروه جهادی و ۲ هزار و ۵۵۰ پروژه عمرانی و غیر عمرانی داریم. ۱۴ هزار متر مربع مخزن آب احداث شد و یکهزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی و خدماتی با هزینه ۴۶۰ میلیارد تومان در دهه فجر به بهره برداری میرسد.
خبرنگار علی پاداشی
انتهای پیام