کد خبر: 4248611
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
فرمانده پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر:

آزادسازی سوسنگرد از نقاط عطف دوران دفاع مقدس بود

امیر سرتیپ دوم سیداحمد مهدی‌نژاد گفت: آزادسازی سوسنگرد یکی از نقاط عطف دوران دفاع مقدس بود که با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) و رشادت رزمندگان اسلام محقق شد.

امیر سرتیپ دوم سید احمد مهدی نژاد، فرمانده پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسربه گزارش ایکنا از مازندران، امیر سرتیپ دوم سید‌احمد مهدی‌نژاد، فرمانده پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر، 26 آبان‌ماه در یادواره شهدا روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، به ویژه شهدای عملیات آزادسازی سوسنگرد، با تأکید بر اهمیت این عملیات تاریخی و نقش شهدای گران‌قدر در حفظ تمامیت ارضی ایران اسلامی گفت: آزادسازی سوسنگرد یکی از نقاط عطف دوران دفاع مقدس بود که با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) و رشادت رزمندگان اسلام محقق شد. این عملیات نشان‌دهنده اتحاد، ایثار و عزم ملت ایران برای دفاع از میهن اسلامی بود.

وی  افزود: شهدای والامقام این عملیات، با نثار جان خود ثابت کردند که دفاع از وطن و آرمان‌های انقلاب اسلامی بر همه چیز مقدم است. امروز وظیفه ما این است که با ادامه راه شهدا و حفظ ارزش‌های آنان، امنیت و اقتدار کشور را تضمین کنیم. 

‌مهدی‌نژاد با اشاره  به نقش نیروهای پدافند هوایی در دوران دفاع مقدس بیان کرد: در عملیات‌هایی چون آزادسازی سوسنگرد، پدافند هوایی به‌عنوان یکی از ارکان مهم دفاع از مرزهای هوایی کشور نقش مؤثری داشت. امروز نیز با الهام از روحیه ایثارگری و تخصصی که از آن دوران به یادگار مانده است، از آسمان کشور با تمام توان دفاع می‌کنیم. 

فرمانده پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر در پایان سخنان خود با تقدیر از مردم منطقه بهنمیر، خانواده‌های شهدا و ایثارگران گفت: مردم این دیار همواره در دفاع از انقلاب و ارزش‌های اسلامی پیشتاز بوده‌اند. شما وارثان واقعی شهدا هستید و با حضور در این یادواره‌ها نشان می‌دهید که یاد و نام شهدا در قلب‌ها زنده است.

این یادواره با مداحی مداحان اهل بیت(ع) و ادای احترام به شهدا پایان یافت.

یادواره شهدای روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش یادواره شهدای روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش یادواره شهدای روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش یادواره شهدای روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش یادواره شهدای روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش یادواره شهدای روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش یادواره شهدای روستای حاجیکلای بهنمیر و شهدای پدافند هوایی ارتش
انتهای پیام
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۷ - ۱۶:۴۹
0
0
بد نیست یادی کنیم از شهدا ومدافعان و خاطرات آنها وحداقل تشکر لسانی
captcha